Fotopresentatie

De ervaring was in een woord super. niks veranderen. keep up the good work

de ervaring was in een woord super. niks veranderen. keep up the good work

niets!

Danique

Persoonlijk helemaal niet van de shoots en juiste poses, maar gelet op het bijzondere moment dit toch vast willen laten leggen. Hele fijne ervaring en beleving om dat hier te hebben laten doen. Met... Persoonlijk helemaal niet van de shoots en juiste poses, maar gelet op het bijzondere moment dit toch vast willen laten leggen. Hele fijne ervaring en beleving om dat hier te hebben laten doen. Met alle creativiteit en enthousiasme van de fotograaf hier. Met als resultaat een hele gave shoot.

Niets

marloes westbroek

De ervaring was in een woord super. niks veranderen. keep up the good work

de ervaring was in een woord super. niks veranderen. keep up the good work

Miranda Arnaud de Calavon

Boven de verwachting. Heel begripvol voor onze autistische zoon!

Sterke punten:

Boven de verwachting. Heel begripvol voor onze autistische zoon!

niets

Josien

Door de gastvrijheid voel je je snel thuis, heel laagdrempelig en niet zo stijf/geposeerd. Brede openingstijden, heel flexibel.

Sterke punten:

Misschien mogelijkheid van "green screen" om later achtergrond toe te voegen.

Richelle

Ik heb mij erg op mijn gemak gevoeld en het personeel heeft erg veel geduld met onze kinderen.

Sterke punten:

ik heb mij erg op mijn gemak gevoeld en het personeel heeft erg veel geduld met onze kinderen.

Monique van der Velden

Het is een hele leuke belevenis/ Je wordt er vrolijk van

Het is een hele leuke belevenis/ Je wordt er vrolijk van

Niets/ het ziet er eigentijds uit

Jeanne

Leuke sfeer, vriendelijk personeel en gastvrij

Sterke punten:

leuke sfeer, vriendelijk personeel en gastvrij

Debbie Nagtzaam

Onze oudste ging nooit graag op de foto. Voordat we naar buiten liepen, zei hij al "was leuk he, mama!" Hij zou graag terug komen

Geen idee!

D. Stuurman

Ja ik zou hier in arnhem aanbevelen. dit omdat wij hier 3,5 jaar geleden ook al geweest zijn en hier fantastisch, goed en vriendelijk zijn geholpen en behandeld.

Sterke punten:

ja ik zou hier in arnhem aanbevelen. dit omdat wij hier 3,5 jaar geleden ook al geweest zijn en hier fantastisch, goed en vriendelijk zijn geholpen en behandeld.

niks . gezellige en vriendelijke medewerkers. dus lekker zo laten:)