Fotopresentatie
Fotoshoot
Beleving
Communicatie

Fam. van Munster

Als familie hier een fotoshoot gedaan voor de 70ste verjaardag van mijn vader. Wat we toen nog niet konden weten was dat mijn vader 2 weken later zou overlijden. 1 belletje naar Haarlem of de... Als familie hier een fotoshoot gedaan voor de 70ste verjaardag van mijn vader. Wat we toen nog niet konden weten was dat mijn vader 2 weken later zou overlijden. 1 belletje naar Haarlem of de bestelde bestanden versneld verstuurd konden worden was zeer snel geregeld. Maar dat de dames van Haarlem zo lief zouden zijn om een rouwkaart te sturen met uitvergroting van 1 van onze foto's gaat zoveel verder. Dat er nog zulke lieve mensen zijn... deed ons erg goed.

Zorgzaam betrokken

A. Meer

Via social deal een voucher gekocht die was niet duur je kreeg daar ook 1 gratis foto bij, daar kun je het ook het beste bij laten! De gemaakte foto’s waaruit je kunt kiezen zijn prijzig! Ik heb... Via social deal een voucher gekocht die was niet duur je kreeg daar ook 1 gratis foto bij, daar kun je het ook het beste bij laten! De gemaakte foto’s waaruit je kunt kiezen zijn prijzig! Ik heb voor digitale foto’s ( 10 foto’s voor €139.-) gekozen je krijgt dan geen foto’s maar een klein boekje waar wat foto’s in afgedrukt zijn En je krijt een link via de mail waar de foto’s in staan .Als je die foto’s bijvoorbeeld in een lijstje wilt zetten dan moetje ze nog eerst zelf af laten drukken of weer bij hun aflaten drukken en daar betaal je dan weer op nieuw voor. De kwaliteit van de foto’s hield ook niet over ze waren zo bewerkt dat onze gezichten na genoeg net zo wit waren als de achtergrond. Als je het bij de gratis foto houd prima deal anders niet.

Reactie Shoots & More:

Beste A. Meer,
Beste A. Meer,
Bedankt voor de feedback. Het klopt dat wij een bepaalde prijs hanteren voor de afname van digitale foto's, overigens is dit geheel vrijblijvend, je bent tot niets verplicht. Ik laat onze vestigingsmanager contact opnemen over de kwaliteit van de bewerkingen. De foto's kun je geheel naar wens laten bewerken tijdens de fotopresentatie. Vervolgens worden ze ook zo afgeleverd, blijkbaar is daar iets fout gegaan. We willen dit graag oplossen en de kwaliteit aanbieden waar wij voor staan. Daarnaast drukken we de foto's ook af voor jullie met de juiste kleuren.
Ik hoop dat dit een passende oplossing is.
Vriendelijke groeten, Vincent Rijkers | Shoots & More

Mies

Prettige sfeer en er wordt tijd genomen voor de fotoshoot (niet gehaast)

Sterke punten:

prettige sfeer en er wordt tijd genomen voor de fotoshoot (niet gehaast)

niets

Karin van Santvoort

Fijne open sfeer die heel vertrouwelijk aanvoelt

Sterke punten:

fijne open sfeer die heel vertrouwelijk aanvoelt

Suzanne

Creative ideeën vanuit de fotograaf waardoor het een fijne sfeer was

Creative ideeën vanuit de fotograaf waardoor het een fijne sfeer was

Een trampoline in de studio, om eventuele spring foto's te vergemakkelijken en spannender te maken

fem

Ik hield al van mijn kinderen, maar met deze fotosessie en het vastleggen van die apen, nóg meer. helemaal blij!

Sterke punten:

ik hield al van mijn kinderen, maar met deze fotosessie en het vastleggen van die apen, nóg meer. helemaal blij!

S. Schoordijk

Het was super: we konden op heel korte termijn komen, communicatie was snel, de fotoshoot vrolijk en gezellig, en jullie gingen fantastisch om met mijn vierjarige spring in het veld, die niet kan... Het was super: we konden op heel korte termijn komen, communicatie was snel, de fotoshoot vrolijk en gezellig, en jullie gingen fantastisch om met mijn vierjarige spring in het veld, die niet kan wachten op de volgende shoot!

Sterke punten:

De deur naar de fotostudio zou ik afsluitbaar maken, want mijn ukje wilde bij de presentatie steeds bij de andere mensen naar binnen. En misschien zou ik ook een mogelijkheid inbouwen om echt alle... De deur naar de fotostudio zou ik afsluitbaar maken, want mijn ukje wilde bij de presentatie steeds bij de andere mensen naar binnen. En misschien zou ik ook een mogelijkheid inbouwen om echt alle foto's te bestellen, niet alleen de geselecteerde.

Derrick Rudolfina

Top ontvangst , super creativiteit ,professionaliteit goeie omgang met ons hondje en goed meegedacht aan onze wensen

Sterke punten:

top ontvangst , super creativiteit ,professionaliteit goeie omgang met ons hondje en goed meegedacht aan onze wensen

alles top

Kris van den Heuvel

Hele mooie resultaten. Echt een familie aandenken!

Sterke punten:

Hele mooie resultaten. Echt een familie aandenken!

Het enige wat wij konden bedenken was: een uithangbord aan de gevel zodat het sneller duidelijk is waar je moet zijn. Verder was alles perfect!

J vd Mispel

Hele prettige rustige fotograaf ondanks kinderen die even moesten "ontdooien" en het op het einde weer zat waren. Leuke foto-ideeen en fijn meedenken bij de presentatie

Sterke punten:

hele prettige rustige fotograaf ondanks kinderen die even moesten "ontdooien" en het op het einde weer zat waren. Leuke foto-ideeen en fijn meedenken bij de presentatie