Fotopresentatie
Fotoshoot
Beleving
Communicatie

Tiffany Van Echteld

Na het geven van een wat mindere beoordeling over mijn ervaring met de fotoshoot werd ik telefonisch benaderd. Mijn punt werd serieus opgepakt en ter compensatie werd mij een royaal aanbod gedaan.... Na het geven van een wat mindere beoordeling over mijn ervaring met de fotoshoot werd ik telefonisch benaderd. Mijn punt werd serieus opgepakt en ter compensatie werd mij een royaal aanbod gedaan. Ondanks mijn klacht was ik wel blij met mijn foto's. Toch heel netjes van shoot en more!

Sterke pr

sanne van winkel

Goeie sfeer en er wordt rekening met je gehouden! afspraak verplaatsen is ook geen probleem.

Sterke punten:

goeie sfeer en er wordt rekening met je gehouden! afspraak verplaatsen is ook geen probleem.

niks

Fam. Redering

"Zowel over de fotoshoot als de presentatie zijn we heel erg tevreden. We voelden ons erg op ons gemak. En de foto's zijn super!
Bovendien zijn dit geen standaard foto's, maar juist eens...
Bovendien zijn dit geen standaard foto's, maar juist eens lekker wat anders; leuk!

Sterke punten:

Bovendien zijn dit geen standaard foto's, maar juist eens...
"

"Meer achtergronden bij de fotoshoot i.p.v. alleen een witte achtergrond.

van Doorn

Ja, heel netjes, correct, vriendelijk en professioneel behandeld wordt!

Sterke punten:

ja, heel netjes, correct, vriendelijk en professioneel behandeld wordt!

niets

Monique Aarts

Het was perfect en heel leuk!

Sterke punten:

Het was perfect en heel leuk!

Helemaal niets

Marja Nell

Het was een hele leuke ervaring, de foto's zijn erg leuk geworden. wij zijn enthousiast!

niks speciaals.

Emonds

Zeer tevreden leuk foto´s lekker spontaan

Sterke punten:

zeer tevreden leuk foto´s lekker spontaan

meer variaties in de posities

Wilma

Meedenkend en spontane fotograaf.

Sterke punten:

meedenkend en spontane fotograaf.

Geen idee

Gaby Murraij

Leuke ervaring en schitterende foto's.

Sterke punten:

Leuke ervaring en schitterende foto's.

Niets.

fam van Vorstenbosch

Het ging heel spontaan en ontspannen. erg fijn.

Sterke punten:

het ging heel spontaan en ontspannen. erg fijn.

niets zo doorgaan