Fotopresentatie
Fotoshoot
Beleving
Communicatie

Cindy Boers

Wij hebben het enorm naar ons zin gehad en de foto's zijn super! We hebben een gezellige tijd gehad met de enthousiaste fotografe. Super bedankt voor de foto's en de leuke tijd.

Je kan digitale foto's alleen vanaf 5 kopen, maar toch super bedankt voor de extra foto!

André

Ja zeker! Persoonlijke benadering met een mooi resultaat

Blijf zo enthousiast

Suzanne

Ja, op een toegankelijke, betaalbare manier kun je foto's laten maken.

Ik vind de prijs van nabestellingen wat hoog, maar aan de andere kant past dat ook weer bij het concept.

Familie Zijlstra

Ja, want snelle en prettige service met mooie foto's als resultaat!

Foto's digitaal mee op USB stick ipv op een online portal

Renate

Wij zijn enorm tevreden, gastvrij ontvangen, mooie shoot, goede presentatie, geweldige service.
Een aanrader voor iedereen !!!

Sterke punten:

Geweldige SERVICE

Susan Gregoor

Wat een leuke fotoshoot hebben we gehad! Super leuke meiden. En het eindresultaat... Dat was geweldig zoveel leuke foto's! Bedankt Shoots and More Haarlem

Daphne Hasselbach

Wij zijn goed geholpen en voelde ons op ons gemak tijdens de shoot. Het personeel is vriendelijk en denkt met je mee. We moesten kiezen uit te veel leuke foto's haha.

Wij hadden het fijn gevonden als de fotopresentatie achter de shoot aan zat. Ivm heen en weer rijden.

Bas Veldman

Leveren goed werk en prijs kwaliteit verhouding is goed.

Tijdens de shoot een aantal foto's laten zien op de camera. 2. Bij de fotopresentatie attenderen op social media.

Ingrid van Heck

De afgelopen 3 maanden zijn we 3 x voor een shoot geweest. Een keer voor een "sweet 16", een keer met een zwangere vriendin en de laatste keer met het hele gezin. We voelden ons allemaal op ons... De afgelopen 3 maanden zijn we 3 x voor een shoot geweest. Een keer voor een "sweet 16", een keer met een zwangere vriendin en de laatste keer met het hele gezin. We voelden ons allemaal op ons gemak, eigen ideeën waren welkom en Shoots en More hadden ook leuke voorstellen. Het eindresultaat was elke keer super! We zijn heel blij met alle foto's.

Iris

Vriendelijk, enthousiast, meedenkend en creatief! Een echte aanrader!