Fotopresentatie
Fotoshoot
Beleving
Communicatie

Chiméne B

Ja, we hebben het erg naar ons zin gehad en jullie zijn erg enthousiast.

er is maar 1 wc en de prijzen zijn hoog.

ELINE

JA, ONTSPANNEN FOTOSESSIE, ONGEDWONGEN, MOOIE FOTO'S, GOEDE STUDIO, NIET TE STIJF

NVT

Caroline

Ik heb al diverse fotoshoots gehad en ik ben zeer !! te spreken over jullie service, jullie fotograaf en jullie klantgerichtheid. Er wordt echt de tijd voor je genomen, zeer flexibel (ik was te laat... Ik heb al diverse fotoshoots gehad en ik ben zeer !! te spreken over jullie service, jullie fotograaf en jullie klantgerichtheid. Er wordt echt de tijd voor je genomen, zeer flexibel (ik was te laat voor de shoot) en toch kon het allemaal doorgaan. De manier waarop daarmee omgegaan werd, dat zie je niet vaak. Complimenten. Tevens de fotograaf die een goede connectie wist te maken met mijn kinderen en de tijd die voor je genomen werd bij het kijkmoment... kortom een hele goede ervaring!! (PS)

Sterke punten:

V. de Bont

Erg professioneel, klantvriendelijk en mooi resultaat.

Ga zo door!

Alice Heijdt

HET WAS SUPER LEUK EN HEEL VROLIJK.

Niets

Jelle

Goede communicatie en de medewerkers zorgen goed voor je

Prijs voor digitale foto's is vrij fors als je bijv. met 2 personen bent.

Speijer

Goed concept, fijne service

Tijdens de shoot een scherm waarop je de gemaakte foto direct kan zien.

Holly

Beetje teleurgesteld

Sterke punten:

Leuke locatie

Meer ervaring met kinderen/baby's in de shoot
Moderne houdingen toepassen
Sterke punten van mensen fotograferen, sommige foto's zijn vanuit vreemde hoeken gemaakt.

Bert en Ine Hendrix

Zeeeeeeer zeker ....wij zijn uiterst vriendelijk en fijn geholpen

wij hebben geen verbeterpunten

Bakker

Ja, goede service en mooie foto's. Prettige presentatie van de foto's.