Fotopresentatie
Fotoshoot
Beleving
Communicatie

Nathanja

Ja, gezellige enthousiaste shoot. Mooi eindresultaat.

Wifi voor gasten, als ze bijvoorbeeld zitten te wachten.

Melfor

Absoluut, prettige samenwerking en een mooi resultaat.

Wij hopen dat de aluminium fotoafdruk weer snel in het assortiment beschikbaar is.

Familie Schuurmans

Ja, erg leuke foto's met veel variatie

De ontvangsthgal/presentatieruimte is gehorig (Breda).

Petra

Leuke, enthousiaste shoot en prachtige foto's!

Sterke punten:

enthousiase

kiezen foto's meteen na de shoot

F. GAbriel

(Bewerkt)

Opname's professioneel, vriendelijk.
Afwikkeling- dus het ontvangen van de bestelling-zeer slecht.
Begrijp niet dat hier niet meer aandacht aan besteed wordt

Sterke punten:

De foto opnames waren professioneel en het resultaat was goed.
Maar de afwikkeling van de fotoreportage cq het versturen en de bestelling is ronduit slecht-zeer slecht.

Op 1 mei fotoshoot. Op 8 mei foto's uitgezocht. O.a. canvas besteld. Dame zei levertijd 5 werkdagen. Op 19 of 20 mei gebeld: nog geen levering. Mededeling: meisje heeft niet goed verteld levertijd... Op 1 mei fotoshoot. Op 8 mei foto's uitgezocht. O.a. canvas besteld. Dame zei levertijd 5 werkdagen. Op 19 of 20 mei gebeld: nog geen levering. Mededeling: meisje heeft niet goed verteld levertijd moet zijn 3 weken (?).
Ik ging op dat moment 5 dagen op vakantie: meisje zegt dat komt mooi uit, als u terugkomt mail ik wanneer de levering plaatsvindt. Nog niets gezien of gehoord. Mijn dochter heeft gebeld en andere afspraken gemaakt. Ik hoop dat die wel nagekomen worden.
Als u niet in staat bent een afspraak na te komen dient u dit ALTIJD te melden aan client.

Reactie Shoots & More:

Beste Fenny,
Beste Fenny,
Bedankt voor de Feedback. Uiteraard is dit niet de juiste manier van werken, wij streven naar een maximale gasttevredenheid. Bij u is er door ons een fout gemaakt. Hiervoor mijn excuses. Kunt u mij persoonlijk een bericht sturen op vincent@shootsandmore.nl Dan kijken we samen naar een passende oplossing.
Vriendelijke groeten,
Vincent Rijkers

Ilona Termeer

Kelly heeft ons heel goed geholpen. Tijdens de fotoshoot was er super goed contact met de kleine van 1 jaar. Mooi op de situatie ingespeeld. Fijn om ideeën aan te reiken voor posities. Natuurlijke... Kelly heeft ons heel goed geholpen. Tijdens de fotoshoot was er super goed contact met de kleine van 1 jaar. Mooi op de situatie ingespeeld. Fijn om ideeën aan te reiken voor posities. Natuurlijke foto's als uitkomst.

GEEN :)

Pieter Duffhues

Ja, leuke ervaring, goede sfeer en mooie foto's !

prijs mag iets lager

franka van geilswijk

Ja, het was een shootastische ervaring ;)

Het was moeilijk kiezen, omdat er zo veel leuke foto's waren.

Lenneke Huurman

Zeker! super aardig leuke foto's en snel!

iets meer interactie met de kleine kinderen mbv bijvoorbeeld attributen, beestjes, geluidjes etc. Bijvoorbeeld een beestje die op je hand zit die gekke grapjes maakt of gekke geluidjes.

Kelly de Bruijn

Gister avond een super leuke shoot gehad en het eind resultaat is ook super! Wij komen zeker nog een keer terug!