Fotopresentatie
Beleving
Communicatie

Michelle Dorlas

SUPERLEUK!!!!!!!
goed verzorgd. heel enthousiast!

Misschien een actie voor studenten qua prijzen.

Marloes

Fotograaf ging erg leuk met marloes om.

Meedenken met verschillende fotokleurtjes

familie Olmeijer

Hele mooie foto's, gezellige fotoshoot

Sterke punten:

We zouden het nog wel weer een keer willen doen.

We hebben geen tips of verbeteringen.

Vanessa Beijersbergen van Henegouwen

Goede aanwijzingen, leuke ideeen, goede omgang kinderen

Het prijzenboekje kan duidelijker

Ria Vrolijk

De kinderen en ik hebben genoten van de fotoshoot. Een onvergetelijke ervaring en Merel was zo leuk met de kleinkinderen, echt geweldig.
Ook de presentatie van de foto's was erg gezellig....
Ook de presentatie van de foto's was erg gezellig. Nogmaals heel erg bedankt leuk team!!

Julianne Visser-Veth

Hele leuke ontvangst, goed geinformeerd over hoe alles in zijn werk ging. Het resultaat van de foto's is leuk geworden.

Via de ipad vond ik het niet helemaal goed werken om een afspraak te maken, vandaar dat ik hiervoor telefonisch contact heb gezocht.

Ilona Kuijpers

Het omgaan met mijn dochtertje (22 maanden). De fotograaf had meteen bij binnenkomst met een hand geven haar hart gestolen. Wat een super manier om van de kleinste alles wat je wilt gedaan te krijgen.

Vivian Wijburg

Super gezellige fotografe, aardig en denkt goed mee!

Geen, het was top!

Fam de Leeuw

Fijn dat je niet gedwongen/gestuurd wordt om (veel) te kopen; goede voorselectie van foto's met kleureffecten en kadrering; prettige benadering; fijn dat er niet moeilijk gedaan wordt als je wat te... Fijn dat je niet gedwongen/gestuurd wordt om (veel) te kopen; goede voorselectie van foto's met kleureffecten en kadrering; prettige benadering; fijn dat er niet moeilijk gedaan wordt als je wat te laat bent

Locatie midden in centrum is niet zo handig voor als je met de auto komt;

Melanie

Enthousiaste mailwisseling, luisteren naar wensen: flexibiliteit fotograaf, fotobewerking/effecten.

Tijdens de fotosessie af en toe de mogelijkheid krijgen om een foto te bekijken.