Fotopresentatie
Fotoshoot
Beleving
Communicatie

Janine Compeer

De sfeer was heel relaxed wat in mijn beleving heeft gezorgd voor mooie foto's voor het doel waarvoor ik de foto's wil gebruiken.

Sterke punten:

Er werd heel goed meegedacht over wat ik wilde.

Erg tevreden!

jennifer

Goede sfeer.

hoge prijs

Laura van Lee

Fotoshoot erg geslaagd, fotografe erg enthousiast en de kids hierdoor ook! Echt leuk, zeker voor herhaling vatbaar!

Jadey

Er was een heel leuke en ontspannen sfeer .
En je lag de hele tijd in een deuk

Niks alles was prima

Jeanette van Schijndel

We werden heel goed ontvangen en op ons gemak gesteld.

Edith

Ik vond het echt heel erg leuk en ook heel erg fijn ze luisterden heel erg goed naar de wensen van ons,
ze nemen enorm de tijd om je de kans te geven mooie foto's te laten nemen.
ze nemen enorm de tijd om je de kans te geven mooie foto's te laten nemen.

Zeker voor herhaling vatbaar, ontzettend bedankt

Tineke van der Weele

Een uur na de boeking via internet werd ik gebeld of we de foto's die middag wilden bekijken, omdat we ver weg woonden. Heel attent!

Zwarte muur achter de spiegels in de studio maakt het lastig om je haar te doen als je donker haar hebt. Misschien een vierkant wit schilderen?

jackeline

Leuke fotograaf. heel enthousiast. nemen echt de tijd voor je!!!

de prijs is best aan de hoge kant

Reactie Shoots & More:

Beste Jackelinez, bedankt voor je feedback. Wij nemen graag de tijd voor onze gasten, stoppen veel energie in het maken van de fotoshoot en zorgen dat het verwerken gebeurd volgens een hoge... Beste Jackelinez, bedankt voor je feedback. Wij nemen graag de tijd voor onze gasten, stoppen veel energie in het maken van de fotoshoot en zorgen dat het verwerken gebeurd volgens een hoge standaard. Het klopt dat daar een prijskaartje aanhangt. Wij benadrukken dat de bijbestellingen geheel vrijblijvend zijn. Ik hoop dat je bestelling naar wens is? Mochten er nog vragen zijn of als er iets zijn waarmee ik kan helpen dan hoor ik dat graag.
Vriendelijke groeten, Vincent Rijkers - vincent@shootsandmore.nl

Ruud Centen

Fijn geholpen en een fijne sfeer

Meer poses

Richardson

- very friendly and professional.
- makes everyone feel comfortable.
- great with kids.
- Very punctual and Impressive.

thus far no improvements required.