Fotopresentatie
Fotoshoot
Beleving
Communicatie

R.

Warm welkom, we werden met onze 3 jonge kinderen op ons gemak gesteld. Mooie en praktisch ingerichte ruimte met genoeg speelgoed voor de kinderen tijdens het wachten op de fotobewerking.

Sterke punten:

Het laden van de diapresentatie duurt lang, technisch probleem

Hi R.,
Dankjewel voor deze positieve review, we hopen je weer een keer terug te zien!

Ilse

Lief, persoonlijk, ontspannen sfeer, laagdrempelig én superleuke resultaten!

Leuke fotoshoot

We zouden het echt niet weten.

Hi Ilse,
Dankjewel voor je 10/10 sterren-review. We zijn blij om te horen dat je een leuke fotoshoot hebt gehad en de resultaten leuk zijn!

Ricky

Werden goed opgevangen en een duidelijke uitleg gehad over de shoot.

Sterke punten:

Dat er een mogelijkheid is voor een thuis shoot, zodat je je eigen shoot thuis achtergrond hebt.

Hoi Ricky,
Hoi Ricky,
We zijn trots om te horen dat onze gastvrijheid en service goed was. We wensen jullie veel plezier met de foto's en hopen jullie zeker nog eens in de fotostudio terug te zien!

Elize

Leuke fotoshoot.

Positief.

Kunnen kiezen uit meer kleuren achtergrond.

Hoi Elize,
Hoi Elize,
Dankjewel voor je positieve review! Bij ons in de fotostudio hebben wij standaard een witte achtergrond, maar deze kan achteraf met bepaalde effecten bewerkt worden. Zo kunnen wij inderdaad meerdere kleuren achtergronden aanbieden!
Hopelijk zien we jullie in de toekomst terug in onze fotostudio.

Wendy

Er was veel geduld en rustige uitleg en veel kunnen lachen

leuke ervaring

geen idee, houden zo

Hi Wendy,
Heel erg bedankt voor je 10/10 sterren-review. We zijn blij om te horen dat je een leuke ervaring hebt gehad en gelukkig heb je ook veel kunnen lachen!
Vriendelijke groetjes,...
Hi Wendy,

Wesley

Leuke en zeer kindvriendelijke fotografen die aan al onze wensen konden voldoen.

Niets

Hi Wesley,
Dankjewel voor je positieve 10/10 sterren review! Hopelijk zien we jullie nog eens terug.

Gerry

Professionele aanpak. Stelt ons erg op ons gemak. Ongedwongen sfeer, komt ook tot uiting in de foto's. Erg gezellig.

Goede gastvrijheid

Prima concept. Niets aan veranderen. Ga zo door!

Hoi Gerry,
Hoi Gerry,
Wat fijn dat jullie tevreden zijn over zowel de kwaliteit van de fotoshoot, als de beleving en de ervaring! Bij ons in de fotostudio doen we er alles aan om er een gezellige, feestelijke sfeer van te maken!
We hopen jullie zeker nog eens te mogen ontvangen in één van onze negen fotostudios!

Ilona

Zeer vriendelijk geholpen, ook enorm meegaand met de kinderen. Geeft een fijn relaxed gevoel, vooral omdat Ilona erg zenuwachtig was of de kinderen dit wel zouden kunnen. Alle zorgen zijn direct... Zeer vriendelijk geholpen, ook enorm meegaand met de kinderen. Geeft een fijn relaxed gevoel, vooral omdat Ilona erg zenuwachtig was of de kinderen dit wel zouden kunnen. Alle zorgen zijn direct weggenomen toen wij hier binnen zijn gestapt.

Hele leuke ervaring.

Don't change a working formula! Het gaat perfect zo.

Hi Ilona,
Hi Ilona,
Dankjewel voor je positieve review en we vinden het super fijn om te horen dat jullie kinderen zich zo op hun gemak voelden bij ons in de fotostudio! Een leuke ontspannen sfeer, daar streven wij naar!
Hopelijk tot ziens,

Marsha

Fijne rustige sfeer, veel mogelijkheden.

erg gastvrij

niks

Hoi Marsha,
Hoi Marsha,
Dankjewel voor je 9/10 sterren review! We zijn blij om te horen dat het onze fotografen is gelukt jullie op je gemak te laten voelen in de fotostudio! We hopen jullie snel terug te zien.

Steven, Robin & Daisy

Vlot, relaxed en prettige sfeer tijdens de shoot.

Leuke ervaring

De optie hebben om te laten meekijken bij de selectie van de foto's.

Hoi Steven, Robin en Daisy,
Hoi Steven, Robin en Daisy,
We hopen dat jullie een leuke fotoshoot hebben gehad en willen jullie bedanken voor jullie positieve review. We hopen jullie in de toekomst zeker nog eens terug te zien.