Fotopresentatie
Fotoshoot
Beleving
Communicatie

Jaimy van Hassel

Heel geduldig. Eigen inbreng en geeft gehoor aan onze ideeën.

Iets meer aankleding

Renata

Leuke ideeën voor foto's, grote ruimte waar foto's worden gemaakt. Omkleedmogelijkheid, wordt iets te drinken aangeboden, foto's kun je direct bekijken. Veel keuze in de foto's die zijn gemaakt.

Van tevoren via mail eventueel suggesties vragen via voor posities of eventueel verwijzen naar pinterest waar verschillende suggesties staan voor posities. Ik wet niet of er een eigen Pinterest... Van tevoren via mail eventueel suggesties vragen via voor posities of eventueel verwijzen naar pinterest waar verschillende suggesties staan voor posities. Ik wet niet of er een eigen Pinterest account is. Zo ja dan zou ik daarnaar verwijzen in de SM uitingen. Ook tijdens shoot input vragen over wat de personen eventueel nog als ideeën hebben.

Nienke

Heel spontaan en doelgericht. Geduldig met onze kleine kinderen :)

prima zoals het is

isabelle bastiaansen

Netjes geholpen, komt met leuke foto ideën, relaxte sfeer, diervriendelijke omgang met mijn hond

evt meer achtergrond schermen bv dat je in een bos loopt

Saar Verhoeven

Het was echt een super leuk bedrijf! Ik en mijn beste vriendin hebben hier een shoot gedaan en het was echt een super leuke dag! Al het personeel is super vriendelijk, en het was ook niet erg dat we... Het was echt een super leuk bedrijf! Ik en mijn beste vriendin hebben hier een shoot gedaan en het was echt een super leuke dag! Al het personeel is super vriendelijk, en het was ook niet erg dat we onze kaartjes waren vergeten! Kortom ik raad het u ook aan!

Sterke punten:

Het is een warme binnenkomst en het personeel is enorm vriendelijk!

Ik heb zeker geen tips!

Joyce

Goede energie en ideeën voor poses. kinderen goed op het gemak gesteld en daardoor vrolijk op de foto gekregen.

Vele pose mogelijkheden

Jasper van den Bovenkamp

Leuke foto's, met verschillende poses. Ongedwongen sfeer, nemen rustig de tijd om alle foto's uit te zoeken en filters toe te passen.

Meer mogelijkheden in de pakketten. Wellicht wat meer uitleg over de pakketten voorafgaand aan de shoot, zodat je daar al meer rekening kan houden tijdens het foto's maken. Prijs digitale bestanden... Meer mogelijkheden in de pakketten. Wellicht wat meer uitleg over de pakketten voorafgaand aan de shoot, zodat je daar al meer rekening kan houden tijdens het foto's maken. Prijs digitale bestanden wat aan de hoge kant.

Paula

"Mooie, professionele foto's, fijne fotograaf, ook met een grote groep!
Een afdruk en een fotoboekje gelijk meegekregen, erg leuk."

Omkleedruimte en opslag van attributen gescheiden.

Suzanne de Wit

"Enthousiast meedenkend en betrok onze dochter op een fijne manier zodat ze zich erg gemakkelijk voelde.
Daarnaast zijn de collega's erg behulpzaam. De eerste shoot mogen uitstellen/ herhalen vanwege plotselinge ziekte van onze dochter."

Sterke punten:

Denken goed mee en de collega's zijn erg behulpzaam

Pien Veenis

Wordt goed verzorgd (lekker drinken) en de shoot zelf was niet ongemakkelijk, de fotograaf maakte het actief en gezellig.

Wij vinden het nu al super leuk en persoonlijk!