Fotopresentatie
Communicatie

Conny

Slechte ervaring bij fotoshoot Haarlem

Sterke punten:

Heb ik eigenlijk niet, het was gewoon een heel slechte ervaring.

Groepsfoto van 3 personen. Van de 71 foto's die gemaakt zijn waren er maar 5 acceptabel. Peuter werd niet op gemak gesteld, wij kregen geen instructies over positie zitten / staan etc. en deden... Groepsfoto van 3 personen. Van de 71 foto's die gemaakt zijn waren er maar 5 acceptabel. Peuter werd niet op gemak gesteld, wij kregen geen instructies over positie zitten / staan etc. en deden daarom zelf maar wat. Wij moesten met peuter wachten in de ruimte waar fotoshoot gemaakt werd waar geen speelgoed, kleurboeken of iets dergelijks waren terwijl dat el in de wachtruimte ernaast was.

Reactie Shoots & More:

Hoi Conny,
Hoi Conny,
Wat jammer om te horen dat je een mindere ervaring hebt gehad bij onze fotostudio in Haarlem. We zijn blij dat we op dit moment per mail contact met je hebben om zo samen te kijken naar een oplossing, en we hopen dat we iets voor je kunnen betekenen m.b.t. de bewerking van de foto.
Vriendelijke groetjes,
Team Shoots and More HQ

Sabine

Leuke ontspannen sfeer en professionele studio en medewerkers

Leuke ontspannen sfeer

Marlies en Arnold

Mooie foto's, heel ontspannen shoot!

mooie foto's

niets

Sacha

Romy is super vriendelijk, geduldig en enthousiast! Weet goed wat ze doet en werkt snel!

Leuk personeel!

Wellicht iets meer digitale foto's meegeven en dan de prijs van een shoot iets verhogen zodat je net iets meer mee naar huis neemt voor de ervaring!

Gabriele

Alles was perfect, ik voelde me comfortabel en hele mooie foto's.

Perfect

Niks.

Raymond

Gezellige en leuke sfeer, goed verzorgd met drinken, mooie presentatie van de foto's, goede en duidelijke uitleg van de mogelijkheden.

Gezellige en leuke sfeer

Meer voorraad van lijsten en toebehoren.

Mark

Professionele en vriendelijke mensen. Mooie foto's.

Sterke punten:

Professionele en vriendelijke mensen.

Geen suggesties

Marlou

Er zaten veel leuke foto's tussen de door de fotograaf geselecteerden, dus het was lastig kiezen. De fotografe (Priscilla) dacht goed met ons mee (qua opstellingen, posities) en stelde ons op ons... Er zaten veel leuke foto's tussen de door de fotograaf geselecteerden, dus het was lastig kiezen. De fotografe (Priscilla) dacht goed met ons mee (qua opstellingen, posities) en stelde ons op ons gemak. Ze heeft ons vastgelegd zoals we zijn, ondanks dat op de foto gaan in een studio niet helemaal 'echt' is, zijn het leuke spontane plaatjes geworden.

Veel leuke foto's

Janice

Hele leuke plek met mensen die er werken. Heel gastvriendelijk en meedenkend.

Gastvriendelijk en meedenkend.

Meer tijd tijdens een familieshoot & bij eventuele verbouwing een invalide toilet.

Roy

Was geslaagd!

Was leuk

Iets praktisch; het was een beetje rommelig om de jassen op te hangen.