Corina De Vries

Net bedrijf

Beste Corina,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen.
Met...
Beste Corina,

Reinout Lagerwaard

Ik heb een tractor stoel gekocht die helaas niet paste. Teruggestuurd met retourlabel en ik heb het volledige bedrag teruggestort gekregen.
Heel netjes. Prima bedrijf, aanrader.

Beste Reinout,
Beste Reinout,
Hartelijk dank voor je uitgebreide review! Fijn dat het retourneren soepel is verlopen en dat je het volledige bedrag hebt teruggekregen. We waarderen je aanbeveling enorm!

R.C.M. van Tichelt

Snel geleverd, goed verpakt

Beste Tichelt,
Bedankt voor je feedback! Het is goed om te horen dat de levering snel en goed verpakt was. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.
Met vriendelijke...
Beste Tichelt,

Thomas Van den Perre

(Bewerkt)

Gloeipluggen voor iseki tx 1300 besteld. Deze passen niet , zijn groter van diameter

Hallo Thomas,
Hallo Thomas,
Wij geven duidelijk aan in de tekst dat er twee verschillende gloeibougies zijn voor de KE70 Mitsubishi motor. Namelijk in M10 en M12. Wij maken dit zelfs per mail duidelijk, maar vooralsnog kunnen we er niets aan doen als er niet gelezen wordt.
Bij ons kunt u altijd het product retourneren of contact opnemen. Dit is helaas niet gebeurd.
Ik bedank u voor uw review en hoop dat u in de toekomst toch enige moeite neemt de beschrijving te lezen.
Groet,
Support | Shop4trac

Petra Smits

Beste Petra,
Dank je wel voor je review! We zijn blij dat de levering naar wens was. Mocht je in de toekomst iets nodig hebben, staan we voor je klaar.
Marjorie...
Beste Petra,

SDB

Perfect !

Beste SDB,
Bedankt voor je enthousiaste feedback! We zijn blij dat alles perfect is verlopen. Hopelijk kunnen we je binnenkort weer van dienst zijn.
Marjorie...
Beste SDB,

Jos

Grote keuze , snelle levering zoals afgesproken en goed verpakt

Beste Jos,
Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons ruime assortiment en de snelle levering. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn.
Met...
Beste Jos,

DIANA VAN Gemie verhuur

Top binnen 12 uur geleverd ook de 2 keer volgende dag geleverd

Beste Diana,
Beste Diana,
Bedankt voor je lovende woorden! We zijn blij om te horen dat onze snelle levering tot twee keer toe goed is bevallen. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Rob Janssen

De klant wordt snel en goed geholpen door de medewerkers.

Beste Rob,
Beste Rob,
Bedankt voor je positieve review! Het is fijn om te horen dat je onze klantenservice snel en behulpzaam vond. We blijven ons inzetten om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen.

Bart steegen

Levering van onderdeel(cilinderkop) is goed, kwaliteit ok maar niet conform met de originele ( de kleppen zijn niet conform, bijkomende info gevraagd - 3 dagen na levering en nooit antwoord... Levering van onderdeel(cilinderkop) is goed, kwaliteit ok maar niet conform met de originele ( de kleppen zijn niet conform, bijkomende info gevraagd - 3 dagen na levering en nooit antwoord ontvangen!)

Beste Bart,
Beste Bart,
Bedankt voor jouw review en het delen van jouw ervaring. Het spijt ons te horen dat het onderdeel niet volledig aan jouw verwachtingen voldoet en dat je geen antwoord hebt ontvangen op je vraag.
Wij streven er altijd naar om de juiste producten te leveren en begrijpen dat het erg frustrerend kan zijn als een product niet conform de originele specificaties is.
We willen je graag helpen om dit op te lossen. Ons team staat klaar om de situatie verder met je te bespreken en te zorgen dat je de juiste informatie en ondersteuning krijgt. Kun je contact met ons opnemen, zodat we dit zo snel mogelijk kunnen rechtzetten?
Onze excuses voor het ongemak.