www.bcosy.be

Zoek niet verder naar goede webshop software !
Zoek niet verder naar goede webshop software !
Wij draaien reeds 4 jaar www.bcosy.be op shoppagina. In 2015 heb ik gedurende 2 weken alle pakketten vergeleken en iedereen opgebeld. Niet alleen de mogelijkheden maar ook het vriendelijke contact met kennis van zaken en daarbovenop de concurrentiële maandelijkse prijs hebben me overtuigd. Ik heb er nog geen minuut spijt van gehad.
Wij hebben 11000 artikels online en een 100.000 tal foto's. Een paar weken geleden laadde de webshop wat trager. Ik heb het gemeld en het shoppagina team heeft dit zo snel als mogelijk aangepast. De productfoto's laden nu supersnel op. Sneller dan ervoor !
Nu en dan vind je een verbeterpuntje, en dit is normaal. Maar wat belangrijker is ze lossen dit ASAP op.
Niet twijfelen.

Shoppagina is best gemakkelijk om mee te werken. Ik vind het SEO gedeelte in het beheer erg goed. De support chat is erg snel, je hoeft niet lang te wachten als je vragen hebt. Ik ben de webshop nog... Shoppagina is best gemakkelijk om mee te werken. Ik vind het SEO gedeelte in het beheer erg goed. De support chat is erg snel, je hoeft niet lang te wachten als je vragen hebt. Ik ben de webshop nog aan het opstarten, dus wat de verkopen gaan worden weet ik nog niet. Tot nu toe is het goed.

CAPS

Je kunt goede webshops maken.
soms wel wat problemen, maar dat was gewoon een kwestie van de handleiding lezen.
maar voor de rest werkt het goed.
top

Erik van Delft

Leuk en makkelijk je shop maken kan hier.
Mooie plugins en makkelijk te bedienen.
Vooral doorgaan. ;>)

Admin gedeelte nog onlogisch gestructureerd, verder wel is het wel goed te doen. Jammer dat je een aangemaakte artikel niet jan duplicatie kan maken

Www.Sibellabeautyandmore.nl

Ik vind het echt top ! Super veel mogelijkheden en als je door hebt hoe het werkt is het super !! En zeker ook de prijs is top ! Ik heb nu omdat ik beginnend ben 1 jaar gratis, dat krijg je nergens... Ik vind het echt top ! Super veel mogelijkheden en als je door hebt hoe het werkt is het super !! En zeker ook de prijs is top ! Ik heb nu omdat ik beginnend ben 1 jaar gratis, dat krijg je nergens ben mega tevreden !!

Nailstylingshop

Goed geholpen, mooie site. Mensen zijn erg behulpzaam. Net overgestapt naar Shoppagina

www.napoleonbestek.nl

Gewoon super! Na meer dan 8 jaar, nu onze tweede webshop geopend in een andere taal. Werkt perfect. De inhoud wordt gekopieerd, de voorraad gekoppeld, etc.

Super gebruikersvriendelijk...

Super gebruikersvriendelijk en voortdurend innovatief.
Heb wel eens andere platforms geprobeerd maar die kunnen niet tippen aan Shoppagina.

www.pickupyourdeal.com

Goede handleiding en makkelijk in gebruik!

www.kleinegeschenkjes.nl

Shoppagina is een mooie manier om een webshop te maken. Mijn webshop www.kleinegeschenkjes.nl heeft vandaag het levenslicht voor het eetst gezien. Na een aantal weken bezig te zijn geweest met... Shoppagina is een mooie manier om een webshop te maken. Mijn webshop www.kleinegeschenkjes.nl heeft vandaag het levenslicht voor het eetst gezien. Na een aantal weken bezig te zijn geweest met bouwen en vullen van de shop is het zover. Die keren dat ik er niet uit kon komen belde ik met shoppagina.nl daar werd is zeer snel en accuraat te woord gestaan. Ook op mail werd snel gereageerd. Mijn dank is groot. Laat de bestellingen maar komen!