www.goedkope-luiertaarten.nl

Zeer tevreden! Fijne software. goede telefonische hulp en niet duur!

www.champagne-moutardier.nl

Zeer fijne persoonlijke hulp aan de telefoon. Makkelijke editor om zelf je website te maken.

Zeer prettig werken, super service

Gereinko.nl

Makkelijk in te stellen webshop met veel mogelijkheden.

chavi mode

Shoppagina vind ik super handig! ik leer er veel van en het is makkelijk om alles zelf in elkaar te zetten. alles staat duidelijk aangegeven en op deze manier kan iedereen het zelf doen!

Beautilicious

Tot nu toe, leuk om mee te werken. Moet af en toe wel zoeken maar tot nu toe alles zelf op kunnen lossen. Inmiddels een hopen bij geleerd. Ik ben zeker enthousiast. Zelfs al een aanbeveling gedaan... Tot nu toe, leuk om mee te werken. Moet af en toe wel zoeken maar tot nu toe alles zelf op kunnen lossen. Inmiddels een hopen bij geleerd. Ik ben zeker enthousiast. Zelfs al een aanbeveling gedaan richting familie! ?

Dedicated24ct

Heel duidelijk voor startende ondernemers. En mooie site voor een lage instap prijs.

Een goede behulpzame support die direct bereikbaar is.Alles wat je nodig hebt om een webshop te runnen is aanwezig.

Gift Trends

Zeer professionele software, zonder dat het té technisch wordt. Kortom, zeer eenvoudig om een webwinkel te maken en in te richten met alles erop en er aan. Ben bij Shoppagina mijn tweede webwinkel... Zeer professionele software, zonder dat het té technisch wordt. Kortom, zeer eenvoudig om een webwinkel te maken en in te richten met alles erop en er aan. Ben bij Shoppagina mijn tweede webwinkel aan het maken, wanneer die af is verhuis ik zeer waarschijnlijk mijn eerste webwinkel óók naar Shoppagina, die nu nog op een ander systeem runt.

Akplectrums.com

Goede service, je wordt goed geholpen met alle uiteenlopende vragen over het inrichten van je website. Tot dusver ook geen lange wachttijden aan de telefoon. Erg tevreden!