Ik wilde op eenvoudige wijze een goed werkende en goed ogende webshop voor mijn tassen op www.mactire-tassen.nl Daar zijn meerdere mogelijkheden voor maar uiteindelijk gekozen voor...Ik wilde op eenvoudige wijze een goed werkende en goed ogende webshop voor mijn tassen op www.mactire-tassen.nl Daar zijn meerdere mogelijkheden voor maar uiteindelijk gekozen voor shoppagina.nl vanwege de mogelijkheden, prijs en goede sjablonen om vandaan te vertrekken. Ook betaalmogelijkheid via ideal was een paar muisklikken geregeld. Zelfs de koppeling met e-Boekhouden was zo gepiept. Het is natuurlijk altijd even kijken hoe e.e.a. werkt maar de support is prima. Ik had op de paar vragen heel snel antwoord. je kunt ze geloof ik zelfs bellen. An dat voor dit geld. ik ben echt heel tevreden.
www.cupcakedozen.nl
De eerste site die we hebben overgezet naar Shoppagina.nl was Cupcakedozen.nl. Dat beviel zo goed dat we ook onze groothandelssite aan het overzetten zijn. Met name de SEO integratie, snelle en...De eerste site die we hebben overgezet naar Shoppagina.nl was Cupcakedozen.nl. Dat beviel zo goed dat we ook onze groothandelssite aan het overzetten zijn. Met name de SEO integratie, snelle en goede ondersteuning en de eenvoudige en soepele integratie met diverse externe koppelingen waren daarbij doorslaggevend. Daarbij is de prijs ook prima ?
Erich Schmidt
Werken met Shoppagina is erg gemakkelijk en kom je er even niet uit, bel je gewoon met één van de deskundige medewerkers die altijd snel en goed helpen. Ook heeft de webshop erg veel...Werken met Shoppagina is erg gemakkelijk en kom je er even niet uit, bel je gewoon met één van de deskundige medewerkers die altijd snel en goed helpen. Ook heeft de webshop erg veel mogelijkheden en mooie templates. Kortom: veel voor weinig!
karolina
Duidelijke web shop
Www.magikdie.com
Zeer snelle en vakkundige service! Snelle reacties op e-mails en telefonische vragen. Shoppagina denkt met je mee!
www.kula-fightwear.nl
Het inrichten van de pagina werkt goed. Voor wat meer ingewikkelde vragen is er een behulpzame en vriendelijke support per mail of telefonisch.
www.pool-stuff.be
Zeer interessant en niet zo moeilijk systeem om uw webwinkel op te bouwen.
Fashion By Annie
Ik had al op meerde pagina's geprobeerd mijn webshop te maken. Dit lukte niet was te moeilijk. Maar op shoppagina.nl had ik het zo voor elkaar. Ik heb 1x hoeven bellen voor hulp. En dan te bedenken...Ik had al op meerde pagina's geprobeerd mijn webshop te maken. Dit lukte niet was te moeilijk. Maar op shoppagina.nl had ik het zo voor elkaar. Ik heb 1x hoeven bellen voor hulp. En dan te bedenken dat je ze kan bellen. Ideaal!! Bij veel gaat alles over de mail wat om erg nadelig vind. Ik ben ZEER tevreden!!
www.mikamode.nl
Ik ben super tevreden met Shoppagina.nl! Vrijdagavond mijn webshop aangemaak en gisteren open gegaan! Voor vragen werd ik telefonisch direct en super goed geholpen. Ik beveel iedereen aan om hier...Ik ben super tevreden met Shoppagina.nl! Vrijdagavond mijn webshop aangemaak en gisteren open gegaan! Voor vragen werd ik telefonisch direct en super goed geholpen. Ik beveel iedereen aan om hier zaken mee te doen, super service, super prijs en super site. Wat wil je nog meer ?!