Www.fitaalpuur.nl

Webshop begonnen omdat de shop op Mn eigen site te omslachtig werkt.
Nu een maand gratis proberen dus een nieuwe shop gemaakt.
Super makkelijk, snelle laadtijd, compleet concept. Webshop begonnen omdat de shop op Mn eigen site te omslachtig werkt.
Nu een maand gratis proberen dus een nieuwe shop gemaakt.
Super makkelijk, snelle laadtijd, compleet concept.
Tot nu toe erg tevreden.

www.natuurlijke-energetischeproducten.nl

Mijn eerste indruk is zeer positief. De medewerkers staan open om vragen te beantwoorden en denken met je mee. Je kunt je webshop aanpassen in de kleuren hoe jij wilt. Ik ben nog bezig met t verder... Mijn eerste indruk is zeer positief. De medewerkers staan open om vragen te beantwoorden en denken met je mee. Je kunt je webshop aanpassen in de kleuren hoe jij wilt. Ik ben nog bezig met t verder inrichten en veranderen, maar dat is op zon manier ingericht dat t mij ook lukt. Ik ben een tevreden mens met deze oplossing. Vele mogelijkheden

www.feelyou-shop. nl

Voor mij als beginner is het even puzzelen, maar dankzij de zeer vriendelijke, begripvolle en geduldige medewerkers van shoppagina ben ik al een heel gekomen.
Mijn dank is groot.

Shoppagina is overzichtelijk , makkelijk in het beheer en de koppelingen met de verschillende benodigde bedrijven zoals ideal . post etc zijn makkelijk te activeren. Top website !

Zal wel aan mijn internet ervaring liggen maar vind het onoverzichtelijk. Bijvoorbeeld staan de voorwaarden als in te vullen voor "mijn bezoekers" terwijl de algemene voorwaarden van tekst zijn... Zal wel aan mijn internet ervaring liggen maar vind het onoverzichtelijk. Bijvoorbeeld staan de voorwaarden als in te vullen voor "mijn bezoekers" terwijl de algemene voorwaarden van tekst zijn voorzien. Zie het niet terug op de laptop/mobiel als er uitgelogd is, in de webshop voor bezoekers. Staat zeer onprofessioneel. De headers aanpassen is ook een "crime".. Basispakket is misschien niet de juiste keuze, maar helaas geen andere mogelijkheid op dit tijdstip. Op mobiel zie ik het LOGO maar op de laptop niet als er uitgelogd is. Dus voor bezoekers. Misschien mis ik iets? Wat gebeurt er als er nieuwe artikelen worden toegevoegd en de webshop staat online? Of moet er steeds dan "gesloten" worden? Vd rest is het op zich mooi dat het het 1ste jaar gratis is! Jammer dat er geen ruimte is in de vraagstelling voor feedback aan u. Zou u ons aanbevelen? Weet nog niet..Zal de toekomst moeten uitwijzen. Een eindoordeel kan er dus beslist nog niet gegeven worden.

www.customdesignbymeike.nl

Tot nu toe bevalt het me ontzettend goed! De webshop heeft heel erg veel mogelijkheden en ziet er superstrak uit. Ook de helpdesk is super. Op al mijn mailtjes krijg ik steeds een goed antwoord.... Tot nu toe bevalt het me ontzettend goed! De webshop heeft heel erg veel mogelijkheden en ziet er superstrak uit. Ook de helpdesk is super. Op al mijn mailtjes krijg ik steeds een goed antwoord. Super!

racestoreandmore

Eerste instantie even wennen, maar na een kwartiertje ging het bijna vanzelf.
Best veel keuze en niet heel moeilijk om in te stellen.
Ik vind het top!

us-vacuumcleaner.com

Als onervaren web-designer heb ik toch wel wat moeite om de webshop/site te bouwen maar met geduld heel veel tijd en doorzettingsvermogen gaat het mij lukken.

www.wendysfashion.nl

Mijn eigen webshop
Dacht dat gaat me nooit lukken die zelf te maken
Maar met hulp van Shoppagina is alles goed gekomen
Kwam ik er niet uit dan belde ik en had ik meteen iemand aan...
Mijn eigen webshop
Dacht dat gaat me nooit lukken die zelf te maken
Maar met hulp van Shoppagina is alles goed gekomen
Kwam ik er niet uit dan belde ik en had ik meteen iemand aan de lijn geen lange wachttijden
Mijn webshop draait nu ongeveer 2 weken en ik weet nog lang niet alles maar dan bel ik gewoon weer als ik een vraag heb en dan word ik goed te woord gestaan met fijne uitleg !Wendy,
Wendy's Fashion

www.speelgoedodijk.nl

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Shoppagina, wanneer we vragen hebben worden we super geholpen, en er zijn gewoon vele mogelijkheden bij Shoppagina die al automatisch zijn... Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Shoppagina, wanneer we vragen hebben worden we super geholpen, en er zijn gewoon vele mogelijkheden bij Shoppagina die al automatisch zijn aangepast.
Bij veel bedrijven moet je dan steeds een stukje bij kopen, zodat het allemaal erg veel geld kost in de loop der tijd.

Bij Shoppagina zit alles gewoon standaard in de de prijs die je betaald, en die valt eigenlijk reuze mee!

Zeker een aanrader!

Liesbeth Vroege