www.smartphoneartikelen.nl

Goed systeem om een webshop mee te beginnen. Je bent binnen no-time online. Als je een grotere shop hebt is het wel iets beperkt, maar hier wordt door middel van updates aan gewerkt. Als je een... Goed systeem om een webshop mee te beginnen. Je bent binnen no-time online. Als je een grotere shop hebt is het wel iets beperkt, maar hier wordt door middel van updates aan gewerkt. Als je een makkelijk systeem wilt om een webshop te beginnen raad ik shoppagina aan. Als je heel erg ver wil groeien met complexe en geautomatiseerde webshop raad ik shoppagina voor nu af. Misschien is dit in de toekomst beter.

www.troppobello.gifts

Nog maar pas enkele weken bezig met het inrichten van mijn webwinkel hier bij Shoppagina.nl De support is perfect en men reageert bijzonder snel, met toepasbare oplossingen, indien gewenst. De... Nog maar pas enkele weken bezig met het inrichten van mijn webwinkel hier bij Shoppagina.nl De support is perfect en men reageert bijzonder snel, met toepasbare oplossingen, indien gewenst. De software en winkelmodules zijn zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk van structuur. Ik ben tot op heden erg tevreden! Hartelijk groet, Ingeborg names Troppo Bello Gifts

Little4you

Ontzettend fijn en duidleijk systeem om mee te werken. Als "leek" snel via het handboek veel te weten gekomen! Een aantal zaken nog onduidelijk maar een prima klantenservice die je verder helpen.

www.hondencoachangie.nl

Makkelijk, professionele uitstraling, erg tevreden! Net begonnen dus nu nog bekendheid krijgen.

iConic

Zeer tevreden klant. Goede service, snel en overzichtelijk.

www.linasjaals.nl

Telefonisch erg vriendelijk en zeer behulpzaam.
Door deze ervaring heb ik gekozen voor shoppagina.nl
en het product wat shoppagina mij bied sluit ook aan mijn wensen.

Diypipe.nl

Goed werkende webwinkel heb ik nu. Ben er blij mee nu nog verder inrichten en klanten trekken. In het begin even puzzelen maar nu weet ik wel de weg met het pakket. Ik mis wel een tool in het... Goed werkende webwinkel heb ik nu. Ben er blij mee nu nog verder inrichten en klanten trekken. In het begin even puzzelen maar nu weet ik wel de weg met het pakket. Ik mis wel een tool in het pakket om te zien hoeveel bezoekers ik heb gehad en welke producten het meest worden bekeken. Ik heb nu google analytics maar dat is erg complex en niet overzichtelijk. Verder dik tevreden.

www.coverplaza.nl

Op zich is shoppagina prima voor een webshop. Makkelijk te onderhouden. Ik heb naast mijn webshop bij shoppagina ook een webshop bij CCV shop. Als ik de moglijkheden ga vergelijken dan loop ik bij... Op zich is shoppagina prima voor een webshop. Makkelijk te onderhouden. Ik heb naast mijn webshop bij shoppagina ook een webshop bij CCV shop. Als ik de moglijkheden ga vergelijken dan loop ik bij shoppagina toch tegen beperkingen aan. Wat ik vooral mis is het schedulen van productfeeds. In mijn ccv shop heb ik automatische koppelingen die elk uur voorraad etc. bijwerken. Dit soort features mis ik hier vooral. Ook jammer dat "powered by shoppagina.nl" alleen tegen maandelijkse betaling weggehaald kan worden. In het duurste pakket zou dit gewoon standaard moeten zijn.
Al met al prima webshopsoftware maar voor mij persoonlijk toch een aantal beperkingen aangezien de max aantal producten in het duurste pakket redelijk laag is. Ik twijfel dan ook of ik na het gratis jaar nog verder ga met deze partij. Maar daar ben ik nog niet over uit.

Tweede webshop inmiddels. Uitstekende service, het systeem wordt steeds beter met alle uitbreidingen.