Jaap

De bestelde producten, waren kwalitatief in orde, prima verpakt, en netjes op tijd geleverd.

Er werd een link gestuurd dat Post.nl het zou brengen, echter ze kwamen met DHL, die mail, dat zag ik later maar nog wel op tijd zat in mijn spambox. Klein foutje dat gelukkig geen gevolgen heeft.

heb ik niet

(Bewerkt)

Netjes en op tijd bezorgd

heb ik niet

Kylie

Super! Was een klein probleempje wat overigens niet hun fout was maar dat van DHL. Maar keurig opgelost ! Heel tevreden ook met het product

Zeker niet

Andy

All great

All great, no need to improve anything.

J.Somers

Bestelling kwam goed aan en snel.

Volhouden zo

Te late levering

Niet aangeven 'morgen in huis' als dit niet waargemaakt kan worden door PostNL

Reactie Shoppartners.nl:

Beste Klant,
Beste Klant,
Hier willen wij graag een uitleg op geven. Wij doen er alles aan om uw order op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vanuit de vervoerder vertraagd is.
Desondanks willen wij u graag onze excuses aanbieden voor de vertraagde levering, wij begrijpen dat dit zeer vervelend voor u is geweest.
Shoppartners Klantenservice

Marja

Mijn bestelling was precies wat ik nodig had en werd hartstkke snel geleverd.

Geen😊

School Eeckberger

Heel goed

geen punten

Present with Love

Fijne en snelle levering. Ook bij wat schade aan de producten werd er snel gereageerd met een passende oplossing. Heel fijn.

Wellicht om schade te voorkomen nog wat meer aandacht bij het inpakken?

Jeroen

Plezierig en supersnelle prima service aan de telefoon na minor probleempje

Het magazijn mag nog iets punctueler zijn.