Wij hebben een aluminium veranda gekocht en zijn erg tevreden met het resultaat!
Via mond op mond reclame
Ze hebben mij duidelijk aangegeven wat de eigenschappen van de verschillende bestratings materialen waren, hierdoor goed de juiste keuze kunnen maken.
Via mond op mond reclame
Prima samenwerking. Goed advies met betrekking tot de tegelkeuze en goede levering volgens afspraak.
Wiering
Vriendelijk, behulpzaam en goede service, ook na plaatsing van de overkapping
Aankoop van keramische tegels, een paar tegels later laten snijden
J. Westendorp
Mijn ervaringen met Showtuin Heeten waren uitstekend. Het contact met de medewerkers was plezierig, ook dat met de chauffeur die later de stenen afleverde. Ik kwam er graag. De showtuin is zeer...Mijn ervaringen met Showtuin Heeten waren uitstekend. Het contact met de medewerkers was plezierig, ook dat met de chauffeur die later de stenen afleverde. Ik kwam er graag. De showtuin is zeer uitgebreid en overzichtelijk, de hulp die ik kreeg bij het maken van een keuze was zeer welkom. Ik zou bij een volgende keer zeer zeker weer naar Showtuin Heeten gaan. Ook mijn vrienden en kennissen zal ik aanraden naar Heeten te gaan.