R. Stoop

Super tevreden

Zeer klantvriendelijk. Zowel voor als na de verkoop word je goed geholpen. Mooi materiaal en een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Danny van Basten

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Onze erker loopt rond met 11 ramen en is niet helemaal symmetrisch. Alles is perfect ingemeten en past precies. Er wordt meegedacht en men neemt de tijd voor... Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Onze erker loopt rond met 11 ramen en is niet helemaal symmetrisch. Alles is perfect ingemeten en past precies. Er wordt meegedacht en men neemt de tijd voor je. De Levering duurde lang maar alles moest ook op maat gemaakt worden. De plaatsing ging naar wens en het staat prachtig.

Men is duidelijk en vriendelijk.
Ze weten heel goed waar ze het over hebben.
Wonderbaarlijk hoe goed er ingemeten wordt! In onze situatie niet makkelijk.
Mooi product en kwaliteit. Men is duidelijk en vriendelijk.
Ze weten heel goed waar ze het over hebben.
Wonderbaarlijk hoe goed er ingemeten wordt! In onze situatie niet makkelijk.
Mooi product en kwaliteit.
Afspraak is afspraak !!!!

Een prima service en sneller dan verwacht

Zeer klantvriendelijk en uitstekend vakmanschap.

Erik Deckers

Prima advies en inmeet afspraak gehad.
Op basis hiervan order geplaatst.
Prima advies en inmeet afspraak gehad.
Op basis hiervan order geplaatst.
Na levertermijn keurig netjes gebeld voor installatie, goed en netjes geplaatst complimenten voor de installateur.

Advies en inmeten

Rombouts

Super! Goed advies bij aanmeten!

Vriendelijke monteur die goed werk heeft geleverd!

Royan Snijders

Zeer tevreden over dit bedrijf!
Zeker aan te raden, kwalitatief zeer mooi materiaal!
Zeer tevreden over dit bedrijf!
Zeker aan te raden, kwalitatief zeer mooi materiaal!
Vanwege schade kon de plaatsing van de shutters een tijdje niet doorgaan, het bedrijf heeft contact onderhouden en zijn later afspraken nagekomen!

Vriendelijk personeel
Kundig
Goede communicatie

Johnvdboogaard

Prima service , goed bedrijf

Vriendelijk en kundig personeel

Zeer goed

Duidelijk en goed adviesgesprek, Mooie kwaliteit shutters, lange levertijd maar dit werd keurig ingeschat tijdens het adviesgesprek, snelle montage.. wij zijn erg blij met onze shutters!

Marja Bussink

We hebben goede ervaring met dit bedrijf

Goede montage, vriendelijke en behulpzame monteur niet te beroerd om mee te denken en iets extra’s te doen.

Victor haldan

Mooie shutters goede afspraken