De ervaring was eerst minder, maar is daarna beter geworden. 2 heren hebben mij naar tevredenheid geholpen.
Jamal & Levi hebben alle foutjes van die meneer die eerder de shutters had geplaatst, hersteld. Ze hebben mij naar wens geholpen. Bedankt Jamal & Levi!

Klantvriendelijkheid van Jamal & Levi

Familie Balvers

Vanaf het moment dat de adviseur Michel bij ons binnenstapte was er een gevoel van vertrouwen en iemand die luisterde naar onze ideeën en wensen. We zijn goed geadviseerd en alles werd opgenomen en... Vanaf het moment dat de adviseur Michel bij ons binnenstapte was er een gevoel van vertrouwen en iemand die luisterde naar onze ideeën en wensen. We zijn goed geadviseerd en alles werd opgenomen en gemeten. Vanaf het begin zijn wij geïnformeerd over het feit dat de leveringen langer duren dan dat men gewend is van de Shutterkoning maar dat heeft te maken met Covid. In de tussenperiode van bestellen en levering zijn wij door middel van een e-mail op de hoogte gehouden. Uiteindelijk is er telefonisch contact met ons opgenomen om een datum in te plannen zodat de monteur bij ons de shutters kon plaatsen. Robin heeft super netjes en efficiënt gewerkt, daarbij hadden wij een beschadiging bij onze shutters bij de voordeur die hij prachtig heeft behandeld zodat er geen zichtbare schade meer is! fantastisch. Wij kunnen Shutterkoning iedereen aanraden. Michel en Robin extra dank voor jullie.

De mensen -Het menselijke-

Familie Balvers

Een aanrader

De mensen -het menselijke-

Wanne & Claudia Wevers

Afspraken zijn nagekomen en kwaliteit is volgens verwachting

Montage ploeg Levi & Jamal

Familie Wevers

Goede 1e indruk bij inmeten en hebben de verwachting waargemaakt.

Goede kwaliteit shutters en een goede gezellige montage/ installatie ploeg.

Peter

Prima service. Na overleg is Robbie komen kijken en heeft een en ander nagelopen en waar nodig bijgesteld.

Service en net voorkomen.

Familie, Tom van Leeuwen

Goed geregeld!
Prima monteurs , Joerie , René , Jamal , Levi ,

Schutters zijn mooi ! Ben tevreden met dit bedrijf ! De monteurs waren vriendelijk en hun werk was super goed uitgevoerd!

Klantvriendelijk! Duidelijkheid met levering prijs en informatie mbt op de schutters

Saida

Zeer slecht in het afhandelen van een klacht. Schade veroorzaakt in onze woning. Inmiddels bijna 5 maanden verder en nog steeds geen actie ondernomen. We worden iedere keer aan het lijntje gehouden.... Zeer slecht in het afhandelen van een klacht. Schade veroorzaakt in onze woning. Inmiddels bijna 5 maanden verder en nog steeds geen actie ondernomen. We worden iedere keer aan het lijntje gehouden. Dit na ruim €10000 uitgegeven te hebben. Schandalig!

Snel in het opstellen van een offerte.

Bas

Zeer goede prijs/kwaliteit, zijn zeer tevreden over de monteur en bijgeleverd werk.
Zeer vriendelijk en behulpzaam bij mooiste/beste manier monteren van de shutters op beton/kozijnen

Prijs/kwaliteit top
Zeer vriendelijke medewerkers
Houden zich keurig aan afspraken en bij vertraging keurig een telefoontje