Vandaag heeft Robbie onze shutters geplaatst. Hij was ruim op tijd en erg vriendelijk. Shutters zijn prachtig en goed geplaatst. Top service!

Snel, perfect op maat en goede service.

Meer dan tevreden over het bedrijf en de geleverde shutters. Geheel volgens afspraak en op het afgesproken tijfstip. Goed afgewerkte en tot in detail fraaie shutters. Vakkundige en snelle plaatsing... Meer dan tevreden over het bedrijf en de geleverde shutters. Geheel volgens afspraak en op het afgesproken tijfstip. Goed afgewerkte en tot in detail fraaie shutters. Vakkundige en snelle plaatsing door een vriendelijke, correcte en volgens ons zeer ervaren monteur. Mochten we nog een keer producten van de Shutterkoning afnemen, stuur ons Robbie dan maar weer!

Zie boven

Eric

Gisteren zijn onze nieuwe shutters snel en vakkundig geplaatst door Peter. We zijn zeer tevreden, het ziet er prachtig uit. Alles keurig volgens afspraak. Adviseur Remco was erg hulpvaardig bij het... Gisteren zijn onze nieuwe shutters snel en vakkundig geplaatst door Peter. We zijn zeer tevreden, het ziet er prachtig uit. Alles keurig volgens afspraak. Adviseur Remco was erg hulpvaardig bij het inmeten en bestellen, met goede tips, waardoor we geen verkeerde beslissing hadden genomen kwa materiaal en uitvoering van de shutters. Wij kunnen Shutterkoning van harte aanbevelen!

Nevzat Pekbak

Gisteren werden onze shutters geplaatst,door Robin,wat een vakman!!!!!
We kunnen dit bedrijf aan iedereen aan bevelen.

Goeie montage,prima afwerking,leuke monteurs

Den Haag

Ervaren en vriendelijke medewerkers

prima kwaliteit en afwerking

Van Rijn

Wat een top bedrijf en vakmensen! Dank voor de goede service en prachtige shutters.

Nick en Peter hebben vanmorgen bij ons de shutter geplaatst erg aardige mannen en hebben hun werk snel en mooi afgeleverd.

Johan Denekamp

Schutters zijn prima. Levertijd duurt heel lang, wel 15 weken. Langer dan aangegeven. Daarnaast stond in de kleine lettertjes dat zij het karton (wat heel veel was) niet meenemen, waar de shutters... Schutters zijn prima. Levertijd duurt heel lang, wel 15 weken. Langer dan aangegeven. Daarnaast stond in de kleine lettertjes dat zij het karton (wat heel veel was) niet meenemen, waar de shutters in waren verpakt. Heel vervelend! Heb dit aangegeven, maar hier werd niet behulpzaam op gereageerd.

Shutters is prima

Reactie Shutterkoning:

Beste Heer Denekamp,
Wij zijn in ieder geval blij dat u wel blij bent met de geleverde shutters, alleen jammer om te horen dat u zich stoort aan 2 punten.
1. U vindt onze levertijden erg...
Beste Heer Denekamp,
1. U vindt onze levertijden erg lang.
Onze maatwerk shutters worden met veel zorg met de hand geproduceerd. Helaas heeft dit tijd nodig. Wij communiceren erg duidelijk dat wij werken met een indicatie levertijd van 10-14 weken.
in uw geval zaten we exact op de dag nauwkeurig op 15 weken. In 90% van de bestellingen kunnen wij binnen deze indicatie levertijd leveren echter in uw geval waren wij inderdaad 1 dag telaat. Onze excuses hiervoor.
2. Daarnaast stoort u zich erover dat wij de dozen niet hebben meegenomen.
Ik begrijp dat dit in sommige gevallen vervelend is maar bij de verkoop word dit duidelijk uitgelegd. Als dit erbij in geschoten is door onze verkoper staat het nogmaals duidelijk omschreven in het bestel formulier. U praat over kleine lettertjes maar wij hebben zelf ook een hekel aan kleine lettertjes zodoende hebben wij ons bestel formulier in 1 lettergrootte beschreven. Misschien dat u dit nog eens na kunt kijken. Nogmaals wij proberen alles zo transparant mogelijk te communiceren.
Ondanks deze twee punten hopen wij wel dat u van uw mooie shutters kunt genieten.
Team Shutterkoning

Mooie shutters, levertijd was wel wat langer (ruim 4 manden) maar staan prachtig. Goed en kundig geplaatst door Nick.

Aardige,kundige medewerkers bij het opmaken van de offerte.
Ook prima plaatsing.

Fadma

Nick geweest heeft de shutters in de keuken geplaatst.
Met goed resultaat!

Alles is goed geregeld