Prima, beetje jammer dat ik wel de tank heb gevuld met nieuwe brandstof maar dat mijn lease auto met halfvolle tank terug kwam.

Tevreden over de informatie en de afhandeling van de schade.

Siebelink Autoschade heeft de schade aan mijn Jeep perfect opgelost opname en
afhandeling zijn zeer goed verlopen alle lof.

Ik heb mijn auto gebracht met een kleine schade aan de achterbumper. Die is zeer professioneel gespoten; je ziet niets meer van de schade. Wij zijn blij met Siebelink en wij raden iedereen Siebelink... Ik heb mijn auto gebracht met een kleine schade aan de achterbumper. Die is zeer professioneel gespoten; je ziet niets meer van de schade. Wij zijn blij met Siebelink en wij raden iedereen Siebelink aan voor hun voertuigschade.

Heb in het verleden ook al eens schade gehad en is door Siebelink keurig hersteld.
Onlangs had ik weer een schade te herstellen en het was weer Siebelink die me versteld heeft doen staan van de afhandeling.
Geweldig stukje vakwerk en zeer vriendelijk behandeld.

Goede service van een professioneel bedrijf.

Goede service en schade herstel

Gewoon goed. Duidelijk in de planning. Netje leenauto. Schade uiterst netjes opgelost en de auto schoon aan de klant opgeleverd.

Prima verzorgd en correct geïnformeerd over de status van de schade.

Zeer goed. Ik werd professioneel geholpen