Klantvriendelijke ontvangst met een duidelijke communicatie over de voortgang van het schadeherstel. En misschien wel het belangrijkste bij schadeherstel: kwalitatief goed herstel van de schade
Afspraak bij Siebelink gepland, er stond een nette leenauto gereed, zoals afgesproken was mijn auto na 2 dagen weer gereed. Schade correct hersteld en verdere schade afhandeling mer de verzekeraar...Afspraak bij Siebelink gepland, er stond een nette leenauto gereed, zoals afgesproken was mijn auto na 2 dagen weer gereed. Schade correct hersteld en verdere schade afhandeling mer de verzekeraar volledig door Siebelink afgehandeld. Ben zeker tevreden!
Zeer tevreden. Correcte afhandeling. Goede service.
Zeer goede service en klantvriendelijk.
Het is via auto bedrijf Dago Aalten ge gaan.
De afhandeling van de schade was van begin tot eind uitstekend behandeld en afgehandeld.
Tevreden
Professioneel autoschade herstelbedrijf, dat schade snel en vakkundig afwikkelt
Zeer tevreden. Aangezien mijn schade in Doetinchem is ontstaan is er zelfs eerst een medewerker ter plekke gekomen om te beoordelen.