Prima communicatie en levering. produkt als verwacht.
Krista roberts
Ik had een 'moeilijke' vraag. De heb ik aan meerdere gesteld. Hier werd door signdisplaystore als enige op gereageerd en ook serieus en netjes. Ik voel me hierdoor gezien en gewaardeerd, terwijl ik...Ik had een 'moeilijke' vraag. De heb ik aan meerdere gesteld. Hier werd door signdisplaystore als enige op gereageerd en ook serieus en netjes. Ik voel me hierdoor gezien en gewaardeerd, terwijl ik op dat moment nog geen order had geplaatst. Dit is top (hierdoor ook bij signdisplaystore mijn order geplaatst). De producten zijn super en ik ben ook hierover erg tevreden.
Snelle levering, kwalitatief goed product.
Museum Gouda
Goede service, wordt goed meegedacht door de medewerkers. 1 negatief puntje: bij de eerste bestelling had ik per abuis een verkeerde postcode opgegeven, bij de tweede levering heb ik verzocht...Goede service, wordt goed meegedacht door de medewerkers. 1 negatief puntje: bij de eerste bestelling had ik per abuis een verkeerde postcode opgegeven, bij de tweede levering heb ik verzocht om wijziging van de postcode, maar de derde levering werd nog steeds verkeerd bezorgd.
Valt goed mee
Gerbrand Roos
ID adviseren - coachen - ontwikkelen
Top in meedenken en flexibiliteit. Wat ze beloven maken ze waar. Super!
Snelle levering, perfecte service
HDM
Snelle leveringen en goede service. Een probleem met een levering werd direct naar volle tevredenheid opgelost.