Levertijd
Productinformatie
Bezorging

(Bewerkt)

Prima website en makkelijk bestellen. Direct contact opgenomen door bedrijf, om de levering te bespreken met duidelijke termijn. Helderheid ten top.
Aflevering keurig. Zo zie je het niet vaak

Fontaine Dominique

Niets dan lof

Daan K

Helemaal top!

Snel bezorgd. Prima kwaliteit!

Astrid Kruijer

Het door mij bestelde posterophangsysteem werd de volgende dag al bezorgd. Keurig verpakt en het product mooier en luxer dan verwacht. Helemaal tevreden!

Deellevering ontvangen. restant ook betaald maar nog niet ontvangen. Geen enkel bericht over levertijd restant.

Reactie Signdisplaystore.nl:

Beste heer,
Hartelijk dank voor uw review.
Wij hebben u zojuist proberen telefonisch te bereiken, maar dit is helaas niet gelukt.
Mijn collega heeft hierover op 14 december alsmede op de...
Beste heer,
Hartelijk dank voor uw review.
Mijn collega heeft hierover op 14 december alsmede op de pakbon van de 1e levering een bericht hierover achtergelaten. Onze excuses dat u deze informatie niet correct heeft doorgekregen.
De nalevering zal vandaag alsnog verzonden worden.
Mocht u nog vragen hebben dan vernemen wij heel graag van u.
Signdisplaystore.nl

Gerda

Ik had een aluminium lijst besteld van 70x100cm. Op de verpakking stond duidelijk breekbaar, maar toch kwam de lijst "gevouwen"bij mij aan. Er was tijdens het vervoer een knik in gekomen. Na een... Ik had een aluminium lijst besteld van 70x100cm. Op de verpakking stond duidelijk breekbaar, maar toch kwam de lijst "gevouwen"bij mij aan. Er was tijdens het vervoer een knik in gekomen. Na een telefoontje naar Signdisplaystore werd er meteen een nieuwe lijst toegezonden die de volgende dag keurig geleverd werd. PRIMA service dus en een mooie lijst!!!

Super snelle levering en alles compleet.

SoulDia Productions

Goede service