Sayadkhan Niamut

Een behoorlijke volle training gegeven door Frank die al ruim 20 jaar ervaring heeft met SAP. Er is genoeg ruimte voor persoonlijke begeleiding. En Frank neemt voor ieder de tijd. Zeker aan te raden.

M. Hamdi

Zeer nuttige training om de basis elementen van SAP onder de knie te krijgen. Les gegoten in een leuke gietvorm. Veel geleerd.De cursist geeft je genoeg ondersteuning om de basis facetten goed te... Zeer nuttige training om de basis elementen van SAP onder de knie te krijgen. Les gegoten in een leuke gietvorm. Veel geleerd.De cursist geeft je genoeg ondersteuning om de basis facetten goed te begrijpen

Cor van Zwol

Goede workshop met veel informatie over de basis functionaliteiten. Wat goed is dat je thuis nog 4 weken in SAP omgeving kan oefenen .
Voor de inwendige maag is ook gedacht.
Kortom een...
Voor de inwendige maag is ook gedacht.
Kortom een nuttige workshop

Rob Veer

Prima en duidelijke training, echter heel veel informatie tegelijk. Nu 4 weken de tijd om thuis mee aan de slag te gaan.
Leerzame en informatieve dag geweest !

Mijn dank hiervoor !

nicole Rousseau

Prima training, veel informatie gehad, fijn dat je nog 3 weken online kan oefenen. Frank fijne
trainer, geeft veel informatie en legt goed uit. Goede les lokatie, makkelijk bereikbaar. Zeker aan te bevelen.

Renata Leenders

Goede training.Frank weet enorm veel over SAP.Veel informatie en tempo ligt wel hoog maar je kunt altijd vragen stellen. Thuis kun je ook nog oefenen, dat is wel zo prettig

Peter Jansen

Mooie Basis cursus veel van geleerd.
Frank neemt de tijd voor al je vragen en thuis kan je nog 4 weken in je test omgeving op je eigen computer verder leren. niveau is goed bij te houden. Mooie Basis cursus veel van geleerd.
Locatie is goed bereikbaar en het is allemaal goed georganiseerd

Walter Zaagman

Een uitstekende 1-op-1 training, die door SignOn tot in de puntjes was georganiseerd. Frank weet de informatie zeer helder over te brengen en past zich perfect aan de cursist aan. De meer dan goede... Een uitstekende 1-op-1 training, die door SignOn tot in de puntjes was georganiseerd. Frank weet de informatie zeer helder over te brengen en past zich perfect aan de cursist aan. De meer dan goede indruk die ik na de SAP Basis training in mei had is alleen maar bevestigd.

Walter Zaagman

Patricia van Steensel

Frank legde alles goed uit en de training was gebaseerd op onze huidige situatie. Duidelijke uitleg en voor alle vragen stond hij open. Hij heeft zelfs meegedacht in oplossingen die voor ons goed... Frank legde alles goed uit en de training was gebaseerd op onze huidige situatie. Duidelijke uitleg en voor alle vragen stond hij open. Hij heeft zelfs meegedacht in oplossingen die voor ons goed gaan werken.