Ongedwongen sfeer op de cursus. Voldeed aan mijn wensen voor hetgeen ik wilde weten. Goede lesomgeving met duidelijk lesmateriaal. De locatie was centraal gelegen in het land, de stad Utrecht.
Babar Khan
Een zeer goede training voor iemand die de basis principes van SAP wil leren. Op een heel duidelijke en makkelijke manier worden onderdelen van SAP uitgelegd. Echt een aanraden voor iedereen die op...Een zeer goede training voor iemand die de basis principes van SAP wil leren. Op een heel duidelijke en makkelijke manier worden onderdelen van SAP uitgelegd. Echt een aanraden voor iedereen die op een makkelijke SAP wil leren.
A.M.J. (Angelique) Peijnenburg
Ik heb heel veel aan deze cursus gehad. Frank is een goede leraar met duidelijke uitleg voor elk niveau. Je leert in deze cursus echt de juiste nodige basiskennis voor SAP. De locatie is prima en...Ik heb heel veel aan deze cursus gehad. Frank is een goede leraar met duidelijke uitleg voor elk niveau. Je leert in deze cursus echt de juiste nodige basiskennis voor SAP. De locatie is prima en het eten is super, je komt niks te kort. Al met al, een hele fijne leerzame dag gehad. Bedankt Frank!
Wim Oosterveer
Ik vind de cursus heel begrijpelijk.De mentor neemt genoeg tijd voor elke cursist. Voelde mij heel op mijn gemak waardoor ik de cursus goed kon volgen. De vragen die ik had daarvoor nam Frank heel...Ik vind de cursus heel begrijpelijk.De mentor neemt genoeg tijd voor elke cursist. Voelde mij heel op mijn gemak waardoor ik de cursus goed kon volgen. De vragen die ik had daarvoor nam Frank heel rusig de tijd voor om deze uit te leggen.
Luuk Op Heij
Zonder enige kennis of ervaring van SAP ging ik naar de cursus toe en liep naar buiten met een goede basis kennis! Programma is goed ingedeeld, lunch prima verzorgd (uitgebreide keuze) en de cursus...Zonder enige kennis of ervaring van SAP ging ik naar de cursus toe en liep naar buiten met een goede basis kennis! Programma is goed ingedeeld, lunch prima verzorgd (uitgebreide keuze) en de cursus wordt door Frank enthousiast gegeven. Tussentijds kun je ook altijd(!) je vragen stellen.
Catharina Rijkens
Een goede training waar zeer veel informatie werd gegeven. Frank weet zeer veel over SAP en legde het zeer goed uit. Ook dat men na de training nog 3 weken thuis kan oefenen is heel goed. Voor mij...Een goede training waar zeer veel informatie werd gegeven. Frank weet zeer veel over SAP en legde het zeer goed uit. Ook dat men na de training nog 3 weken thuis kan oefenen is heel goed. Voor mij was het een goede opfrissing van SAP.
Petra Feenstra-v.d.Graaf
Van de training veel opgestoken. Frank is enthousiast, veel kennis van SAP en zeer behulpzaam. De dag was zeer goed verzorgd (lunch, koffie/thee, frisdrank etc.)De SAP training is echt een aanrader.
Dorstijn
De trainer was zeer goed. Had van alle kanten veel kennis, zowel outlook, als pp als excel en noem maar op. Het was een rustige trainer die veel geduld had en de cursist het zelf liet doen....De trainer was zeer goed. Had van alle kanten veel kennis, zowel outlook, als pp als excel en noem maar op. Het was een rustige trainer die veel geduld had en de cursist het zelf liet doen. Enthousiast over zijn werk.
Joren Hamers
In maart 2015 een zeer leerzame training gevold waarin je stap voor stap meegenomen wordt in de mogelijkheden van Excel en PowerPivot. Naast uitleg is het ook heel leerzaam om direct zelf aan de...In maart 2015 een zeer leerzame training gevold waarin je stap voor stap meegenomen wordt in de mogelijkheden van Excel en PowerPivot. Naast uitleg is het ook heel leerzaam om direct zelf aan de slag te gaan.
Mickael Timmermans
Lex heeft een goede inventarisatie gemaakt van het niveau van de cursisten voordat hij startte met de inhoud. Hierdoor gingen we als een speer door onderwerpen die als basis nodig waren om met...Lex heeft een goede inventarisatie gemaakt van het niveau van de cursisten voordat hij startte met de inhoud. Hierdoor gingen we als een speer door onderwerpen die als basis nodig waren om met PowerPivot te starten. Zodoende hebben we veel tijd kunnen spenderen aan het inhoudelijk werken met data. Een erg goede scholing.