Suzan ter Beek

Kees was een zeer ervaren trainer, die absoluut van de hoed en de rand wist. De cursisten waren in prima handen. Zijn training verliep op rolletjes. Hij was goed voorbereid, gaf tijd en ruimte aan... Kees was een zeer ervaren trainer, die absoluut van de hoed en de rand wist. De cursisten waren in prima handen. Zijn training verliep op rolletjes. Hij was goed voorbereid, gaf tijd en ruimte aan cursisten voor hun vragen en onderwerpen. Heel interactief, leerzaam en nog gezellig ook.

Het programma was mij geheel onbekend maar lijkt op het eerste gezicht zeer nuttig om de vele verschillende taken en termijnen inzichtelijk te maken. Het is een ideaal levend to do overzicht dat... Het programma was mij geheel onbekend maar lijkt op het eerste gezicht zeer nuttig om de vele verschillende taken en termijnen inzichtelijk te maken. Het is een ideaal levend to do overzicht dat rekening houdt met allerhande factoren. De cursist heeft zeer duidelijk en maatgevend werk afgeleverd.

D.

Marja Brouwer

Prima training, op eigen tempo werken met goede hulp. Helaas is het vanwege de firewall niet mogelijk alles te oefenen.

Het was een leerzame cursus, waarbij eigen leerdoelen bepaald kunnen worden. De docent is zeer vakkundig en de sfeer prettig.

Tim van der Zande

Cursus heeft mij goed geholpen met de basis van excel te leren. Ook is er een handig boek wat als naslagwerk gebruikt kan worden na de training.

Gert-Jan

Het is een goede training. Training gebeurt via een leerboek en veel eigen initiatief. Het voordeel is dat je die dingen bijspijkert waar jij behoefte aan hebt.

De trainer heeft veel...

De trainer heeft veel kennis van de diverse systemen en schakelt met iedereen mee.

Arnoud den Hartog

Ik vind deze individuele training de beste manier om snel op de gebieden waar je minder of nog niets weet eigen te maken en direct in de praktijk toe te passen.

E. Tubek

Ik vond heel erg interessant. Ik heb binnen korte tijd veel geleerd. Ik vond heel leuk.......................................

E. Tubek