Prima praktische trainingen , tempo goed , met goede voorbeelden en oefeningen ,
afdoende tijd om vragen te beantwoorden .
voldoende aandacht van trainer
Zeer goede training,Mia geeft een rustige en een gedegen uitleg die aansluit op het nivo van de groep
R.Sterk
Zeer interresante training die goed aansluit bij mijn dagelijkse werkzaamheden. Heel veel handige tips & Trick gekregen. Trainster was zeer geduldig en bijzonder bekwaam met alle systemen. Alles...Zeer interresante training die goed aansluit bij mijn dagelijkse werkzaamheden. Heel veel handige tips & Trick gekregen. Trainster was zeer geduldig en bijzonder bekwaam met alle systemen. Alles werd met de juiste toon, geduld en plzier toegelicht. kortom een aanrader.
Duidelijk en heldere uitleg met voorbeelden. Goed te volgen. Praktijk gericht. Wel blijven herhalen uit het lesboek om routine te vergaren
Jack
Goede training met tips en tricks tbv excel.
Dmv van deze geleerde informatie ben ik beter in staat om te gaan met excel en zal ik deze eerder toepassen bij het maken van verslagen of...Goede training met tips en tricks tbv excel.
Dmv van deze geleerde informatie ben ik beter in staat om te gaan met excel en zal ik deze eerder toepassen bij het maken van verslagen of lijsten.uitleg was goed!
Daisy
Ik vond dit een goede cursus. Er waren veel momenten waarbij je toch weer heel veel nieuwe dingen tegenkwam.. Het werken met Office 2010. Hierdoor zal het makkelijker worden om met Excel te werken.
CR Guy
Goede training en ook zeer deskundige trainer zeer goede sfeer enig kritiekpuntje zou ook graag de oefenfiles met de oplossingen ook in het bezit krijgen. Boek vond ik ook matig. Voor de rest...Goede training en ook zeer deskundige trainer zeer goede sfeer enig kritiekpuntje zou ook graag de oefenfiles met de oplossingen ook in het bezit krijgen. Boek vond ik ook matig. Voor de rest perefect, veel geleerd
Kumar Somai
Als excel gebruiker is het handig om te weten waar de functies in excel 2010 staat. De cursus was zeer goed en duidelijk gegeven door de trainer.
Bouwman
In een kort tijdsbestek wordt zeer helder uitleg gegeven. Dit wordt gedaan met duidelijke voorbeelden, door een docent met uitstekende kennis van zaken .
Ton Claessens
Docent is enthousiast, geduldig, duidelijke uitleg, beschikt over een zeer brede kennis die hij graag met anderen deelt. De docent heeft rekening gehouden met onze wensen, waardoor de cursus goed...Docent is enthousiast, geduldig, duidelijke uitleg, beschikt over een zeer brede kennis die hij graag met anderen deelt. De docent heeft rekening gehouden met onze wensen, waardoor de cursus goed aansloot op onze praktijk. Uiteraard blijft niet alle stof hangen, maar daar heeft de docent rekening mee gehouden. De behandelde lesstof met voorbeelden en oefenmateriaal wordt door hem uitgewerkt en aan ons verstrekt. Zo’n op maat gesneden cursus ben ik nog niet eerder tegengekomen.