Ik wil Power BI-software kunnen gebruiken voor het analyseren van productiegegevens en het creëren van effectieve presentaties. Deze training heeft mij de juiste basis kennis hiervoor gegeven! Ik... Ik wil Power BI-software kunnen gebruiken voor het analyseren van productiegegevens en het creëren van effectieve presentaties. Deze training heeft mij de juiste basis kennis hiervoor gegeven! Ik zou deze training aanbevelen.

Yvonne

Ik ben deze training gaan volgen om inzicht te krijgen welke visualisatie je voor welke gegevens kunt gebruiken. Het was een goed en duidelijke cursus en de trainer was goed te volgen!

Jeroen

Zeker! Erg fijn dat Freddy Spit veel voorbeelden gaf die we kunnen meenemen. Naast het cursusboek zijn deze voorbeelden ook fijn als naslag!

Cursusinvulling komt overeen met wensen....

Cursusinvulling komt overeen met wensen. Daarnaast een betaalbare cursus.

Ellis

Ik vond de trainer erg fijn. Hij heeft een rustige, heldere opbouw van de materie. Alles klopte. Hij had de les goed onder de knie en kon helder uitleggen, zonder heen en weer te moeten springen... Ik vond de trainer erg fijn. Hij heeft een rustige, heldere opbouw van de materie. Alles klopte. Hij had de les goed onder de knie en kon helder uitleggen, zonder heen en weer te moeten springen voor aanpassingen. Hij gaf ook ruimte om zelf na te denken. Heel interactief en ook nog gezellig. Complimenten.

Ben Slagmolen

Het was fijn om 3 dagen dedicated met Power BI bezig te zijn. Veel onderwerpen geraakt. Weliswaar hoog over maar het geeft wel een goed beeld over de mogelijkheden van Power BI.

Was een prima training om de beginselen van PowerBI te leren kennen. Geen verbeterpunten, wellicht in toekomstige trainingen ook een koppeling / oefening maken met een stukje data van het bedrijf... Was een prima training om de beginselen van PowerBI te leren kennen. Geen verbeterpunten, wellicht in toekomstige trainingen ook een koppeling / oefening maken met een stukje data van het bedrijf zelf.

Mijn leerdoel was om het slimmer te leren koppelen van tijdselectie en de doorwerking in de grafieken.

Deze training heeft absoluut waar gemaakt waar ik naar opzoek was. Ik leerde de hele dag allemaal nieuwe dingen! Veel meer dan verwacht. Ik zou deze training zeker aanbevelen!

Esther

Fijne training door duidelijke uitleg met voorbeelden die doorlopende de training steeds terugkwamen. Ruimte voor vragen. Prettig dat er korte pauzes waren, gezien het online was. Hield de aandacht... Fijne training door duidelijke uitleg met voorbeelden die doorlopende de training steeds terugkwamen. Ruimte voor vragen. Prettig dat er korte pauzes waren, gezien het online was. Hield de aandacht goed vast.

Dirk Van Oort

Rustig alles doorlopen. Iedereen kon vragen stellen en op zijn eigen tempo werken. Goede balans van het mee kijken en zelf doen.

Ik heb geleerd hoe ik kan werken met Power BI en zelf...

Ik heb geleerd hoe ik kan werken met Power BI en zelf gewenste dashboards kan bouwen. Zeker een aanrader!

Niels Bohmer

Training was gelijk terzake, goed uitgelegd en zonder onzin (als filmpjes, promoties ed). Dit was een enorm compacte cursus die binnen het budget valt waar ik subsidie voor kan krijgen.