Echt een aanrader, het enthousiasme en kennis spat er vanaf. Lekker veel energie, interactief en goede ondersteuning. Ik hoop volgend jaar de vervolg training te gaan volgen bij Trainer Frank.
Simon
Goede trainer, een-op-een contact geeft ruimte voor een efficiënte dag die naar mijn wensen ingevuld kon worden. . . . . . . . . . . . . .
Yvette
Heel leerzaam om alleen les te krijgen en alles rustig en relaxt te leren. . . . . . . . . . . . . . . . . .
Yvette
"basis was basis en daardoor zo effectief niet meer niet minder" . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Guido
Leuke en zeer leerzame cursus. Met leuke uitleg van de instructeur met veel humor. . . . . . . . . . . . . . . . . .
Pieter
Alles was prima in orde! Alles was prima in orde! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Mark
Zeer heldere en goede uitleg, tevens goed naslagwerk. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Margreet
Het heeft exact voldaan aan mijn verwachtingen. Een hele goede mix gezien tussen de mogelijkheden die de pakketten bieden en wellicht zelfs wat te kort oefentijd. PowerQuery was niet beschikbaar op...Het heeft exact voldaan aan mijn verwachtingen. Een hele goede mix gezien tussen de mogelijkheden die de pakketten bieden en wellicht zelfs wat te kort oefentijd. PowerQuery was niet beschikbaar op de pc's , maar ik heb alles gezien wat ik heel graag wilde weten. Docent geeft heel prettig en enthousiast les.