Corinne

Mijn leerdoel van deze training was om ervaring op te doen met Power-BI en om vervolgens mijn examen en certificaat te behalen. Na deze training voel ik me voldoende voorbereid voor het examen. Ik... Mijn leerdoel van deze training was om ervaring op te doen met Power-BI en om vervolgens mijn examen en certificaat te behalen. Na deze training voel ik me voldoende voorbereid voor het examen. Ik zou deze training aanraden!

Aanrader! Ik heb geleerd hoe ik het beste gebruik kan maken van Power BI voor het maken van rapportages. Ik heb eerdere trainingen ook gevolgd via SignOn, vandaar mijn keuze.

Fijne trainer, goede relatie met de praktijk, veel vragen vanuit de groep beantwoord en leuke discussies gevoerd. Wat kon we hebben volgens mij echt maar een klein tipje van de ijsberg behandeld in... Fijne trainer, goede relatie met de praktijk, veel vragen vanuit de groep beantwoord en leuke discussies gevoerd. Wat kon we hebben volgens mij echt maar een klein tipje van de ijsberg behandeld in de training, nog niet klaar voor examen.

Bas

Super leuke en goede wijze van overbrengen van de informatie/kennis. Goed onderbouwd met praktische voorbeelden. Ik heb nu inzicht en kennis in datamanagement en de toepasbaarheid/gebruik ervan. Ik... Super leuke en goede wijze van overbrengen van de informatie/kennis. Goed onderbouwd met praktische voorbeelden. Ik heb nu inzicht en kennis in datamanagement en de toepasbaarheid/gebruik ervan. Ik zou deze training aanraden!

Kristian

A lot of tips on data management (star model) and how to optimize it and make it easier to manage. A lot of good advice on columns, measures, visuals etc. Everything was explained extremely well!

Gerard de Graaf

Uitstekende cursus, gegeven door een goede, aardige trainer op een uitstekende locatie, welke perfect bereikbaar is met auto en OV. Onze trainer kon zowel klassikaal goed uitleg geven, als ook de... Uitstekende cursus, gegeven door een goede, aardige trainer op een uitstekende locatie, welke perfect bereikbaar is met auto en OV. Onze trainer kon zowel klassikaal goed uitleg geven, als ook de cursisten individueel de zaken goed uitleggen.

Linda

Ik wilde graag meer kennis krijgen van Power BI om hier in het werkveld mee aan de slag te gaan en mooiere visualisaties te krijgen. Dit heb ik zeker geleerd tijdens deze training!

Joey

Zeer kundige instructeur, alles was goed geregeld. Ik ben deze training gaan volgen omdat ik graag de basis van Power BI wilde leren. Mijn bedrijf wil Power BI dienstverlening toevoegen aan haar... Zeer kundige instructeur, alles was goed geregeld. Ik ben deze training gaan volgen omdat ik graag de basis van Power BI wilde leren. Mijn bedrijf wil Power BI dienstverlening toevoegen aan haar portefeuille zodat we data meetbaar kunnen maken uit onze modules.

Matthijs Diks

De training is helder en het niveau is goed, helemaal top. Ik heb de basisvaardigheden van Power BI tijdens deze training geleerd en kan er direct mee aan de slag! De locatie in Amsterdam is goed... De training is helder en het niveau is goed, helemaal top. Ik heb de basisvaardigheden van Power BI tijdens deze training geleerd en kan er direct mee aan de slag! De locatie in Amsterdam is goed bereikbaar.

Marina

Alles was top! De training kon snel plaatsvinden wat ideaal was. Ik heb geleerd hoe ik op een snelle manier het dashboard kan maken en hoe ik mooie visuals kan neerzetten.