Leerzame dag gehad. Frank brengt de stof erg enthousiast over en legt het goed uit. Nieuwe, goed bruikbare kennis opgedaan. Zijn training is een aanrader om in de spannende wereld van Excel te duiken.
Bram Nieuwstraten
Frank heeft veel energie, en ook nog didactische vaardigheden. Tempo was hoog, je zult wel dingen moeten navragen na afloop. Ik zou Frank wel aanbevelen.
Daar hedde een knupke veur, knul
David Uiterwaal
Excel voor Gevorderden klinkt natuurlijk niet als de meest enerverende cursus, maar werd het wel met Frank. Hele leuk dag gehad, ontzettend veel extra geleerd! Locatie en bijhorende arrangementen...Excel voor Gevorderden klinkt natuurlijk niet als de meest enerverende cursus, maar werd het wel met Frank. Hele leuk dag gehad, ontzettend veel extra geleerd! Locatie en bijhorende arrangementen waren ook top!
Gerard Gerrits
Basisicurus excel: prima docent en was enthousiast bij de kennisoverdracht.Veel opgestoken. DE kantine was uitstekend, evenals de overage facilitaire condities.UItstekend Uitstekend Uitstekend en we...Basisicurus excel: prima docent en was enthousiast bij de kennisoverdracht.Veel opgestoken. DE kantine was uitstekend, evenals de overage facilitaire condities.UItstekend Uitstekend Uitstekend en we gaan zeker hiermee aan de slag
Titus Reijntjes
Frank is een man met passie. Dat brengt hij ook over tijdens zijn cursus. Ik heb veel geleerd en ervan genoten. de tijd gaat snel als je lol hebt. LUNCH WAS OOK TOP.
Pauline Heijke
Een erge enthousiaste leraar.Met erg veel passie legt hij de zaken goed uit. Leuke dag gehad. Vloog voorbij. Kortom een aanrader. Toch weer heel veel dingen opgerakeld wat ik al was vergeten
Hannah Odenthal
Ik heb intussen drie cursussen gehad van Frank. De uitleg die hij geeft is altijd duidelijk en goed. Indien nodig helpt hij individuele cursusten. Wederom een erg prettige cursus gehad.
Kris H.
De lesstof wordt door Frank op een plezierige, interactieve manier verzorgd! Met humor, maar ook op een serieuze wijze. Frank zorgt er met zijn leerwijze voor dat je snakt naar meer!
Kris H.
Andrea van Tongeren
Topdag gehad! Hoe kun je zulke vrij droge stof (excel)zo boeiend brengen dat je 7 uur lang geinteresseerd blijft en het daarna nog blijft hangen? Dan ben een talent en dat maakt Frank eensuperdocent!