judith van der pol

Goede cursus op maat. Ik kon zelf het tempo aangeven, en er was veel ruimte voor eigen inbreng, wensen, vragen en verdieping in bepaalde onderwerpen. Handige hand outs als naslagwerk en de... Goede cursus op maat. Ik kon zelf het tempo aangeven, en er was veel ruimte voor eigen inbreng, wensen, vragen en verdieping in bepaalde onderwerpen. Handige hand outs als naslagwerk en de mogelijkheid om naderhand nog vragen te stellen, indien je er onverhoopt toch niet uitkomt en het antwoord niet kan vinden. Was een leerzame dag!

Ilse de Vassy

Ik ben heel erg tevreden over de training! Freddy weet heel veel van Excel en weet het op een hele enthousiaste, inspirerende manier te brengen. Daarnaast was het heel fijn om met mijn eigen... Ik ben heel erg tevreden over de training! Freddy weet heel veel van Excel en weet het op een hele enthousiaste, inspirerende manier te brengen. Daarnaast was het heel fijn om met mijn eigen spreadsheets aan de slag te gaan tijdens de training. Ik had nooit gedacht dat ik in één dag tijd zoveel kon leren.

Maup Voragen

Frank is een professionele en enthousiaste trainer. Hij is goed voorbereid en heeft uitstekend zelf geschreven en continu bijgewerkt lesmateriaal. Verder is Frank in staat snel over te schakelen... Frank is een professionele en enthousiaste trainer. Hij is goed voorbereid en heeft uitstekend zelf geschreven en continu bijgewerkt lesmateriaal. Verder is Frank in staat snel over te schakelen naar de praktijk!

Arjan Backer

Goede opbouw van cursus en Frank kon op alle vragen snel en duidelijk antwoord geven.
Een echte aanrader ook voor de ervaren SAP gebruikers om goed met de interface van SAP om te kunnen gaan.

Jan-Erik Woudstra

Super boeiende cursus, Dag vliegt voorbij. Er wordt ook tijd gemaakt om uitleg te geven over powerpivot uitdagingen die je in je eigenwerkveld bent tegen gekomen.
Ga zeker voor een...
Ga zeker voor een vervolgcursus bij Frank.

Jolanda van der Straaten

Prima cursus van Frank, goede mix tussen praktijk en theorie. Tempo van de cursus goed en afgestemd op de aanwezige cursisten. Cursuslocatie erg goed qua faciliteiten.Duidelijke uitleg, complete... Prima cursus van Frank, goede mix tussen praktijk en theorie. Tempo van de cursus goed en afgestemd op de aanwezige cursisten. Cursuslocatie erg goed qua faciliteiten.Duidelijke uitleg, complete oefeningen en een duidelijk naslagwerk.

Jarno Visser

Frank is een zeer ervaren docent. Hij weet op een eenvoudige manier complexe materie uit te leggen en stopt pas als iedereen het begrijpt. Daarnaast vertrek je iedere keer met een grijns door zijn... Frank is een zeer ervaren docent. Hij weet op een eenvoudige manier complexe materie uit te leggen en stopt pas als iedereen het begrijpt. Daarnaast vertrek je iedere keer met een grijns door zijn enthousiasme! Aanrader!

Martijn Vermunt

Goede cursus Power BI met fijn lestempo: dat is bij Frank namelijk niet te langzaam. Perfect voor als je al een klein beetje ervaring hebt met Power BI en een aantal simpele online tutorials hebt... Goede cursus Power BI met fijn lestempo: dat is bij Frank namelijk niet te langzaam. Perfect voor als je al een klein beetje ervaring hebt met Power BI en een aantal simpele online tutorials hebt gevolgd. Voor absolute beginners zal het misschien te snel gaan. Je krijgt mooie nieuwe inzichten waarmee je enthousiast aan de slag wilt. Frank heeft humor, een gek Limburgs accent en een dikke kop ;-). Aanrader!

Bernadette van der ven

Prima training, uitstekende leraar. Legt alles duidelijk uit. Is zeer goed te doen zonder voorkennis. Het lesmateriaal is uitstekend, in duidelijke taal geschreven. De cursus werd gegeven op een... Prima training, uitstekende leraar. Legt alles duidelijk uit. Is zeer goed te doen zonder voorkennis. Het lesmateriaal is uitstekend, in duidelijke taal geschreven. De cursus werd gegeven op een toplocatie.

Robert S

Enthousiaste en deskundige docent. Professioneel naslagwerk. Past het tempo aan indien nodig. Goede balans tussen oefeningen en theorie. Absoluut een aanrader. Ik ga zeker in de toekomst nog een... Enthousiaste en deskundige docent. Professioneel naslagwerk. Past het tempo aan indien nodig. Goede balans tussen oefeningen en theorie. Absoluut een aanrader. Ik ga zeker in de toekomst nog een cursus doen bij Frank.