Prima cursus om kennis te maken met SAP, fijn dat je thuis verder kan gaan met oefenen nog een paar weken. Frank geeft duidelijke uitleg en speelt goed in op de mogelijkheden van de cursisten.
Jet Alderkamp
Heldere uitleg over het navigeren in de schermen van SAP. Cursus zat goed in elkaar en wanneer je sneller met de opdrachten was hoefde je toch niet te wachten maar kon je extra aanvullingen ook nog...Heldere uitleg over het navigeren in de schermen van SAP. Cursus zat goed in elkaar en wanneer je sneller met de opdrachten was hoefde je toch niet te wachten maar kon je extra aanvullingen ook nog bekijken. De dag vloog om, top!
Harry Westerweel
Frank is een uitstekende cursusleider. Hij legt alles prima uit. En ook vragen via email worden door hem dezelfde dag beantwoord. Misschien is het en idee om de cursus over twee dagen ui te smeren...Frank is een uitstekende cursusleider. Hij legt alles prima uit. En ook vragen via email worden door hem dezelfde dag beantwoord. Misschien is het en idee om de cursus over twee dagen ui te smeren i.p.v. een. Je krijgt op een dag heel veel informatie te verwerken. Een groot pluspunt vind ik dat je na de cursus nog drie weken kan inloggen om alles nog eens in je eigen tempo te bekijken.
Smal
Door de persoonlijke aandacht en het werken met je eigen bestanden hebben we in 1 dag veel geleerd wat we meteen toe konden passen. Een dag na de cursus nog een vraag gesteld via de mail die...Door de persoonlijke aandacht en het werken met je eigen bestanden hebben we in 1 dag veel geleerd wat we meteen toe konden passen. Een dag na de cursus nog een vraag gesteld via de mail die meteen goed werd opgepakt!
Fred van Drie
Goede uitleg van het lesmateriaal. Betrokkenheid van Frank bij de cursisten. Elke vraag werd duidelijk beantwoord. Locatie kan beter. Cursus geeft duidelijk beeld van mogelijkheden SAP. Voordeel is...Goede uitleg van het lesmateriaal. Betrokkenheid van Frank bij de cursisten. Elke vraag werd duidelijk beantwoord. Locatie kan beter. Cursus geeft duidelijk beeld van mogelijkheden SAP. Voordeel is dat je 3 weken nog kunt oefenen thuis.
Scott Martens
Frank is recht-door-zee en kan je op een hele deskundige en prettige manier leren met bepaalde applicaties, in mijn geval SAP, om te gaan. Hij is daarnaast gedreven, heeft een brede interesse in...Frank is recht-door-zee en kan je op een hele deskundige en prettige manier leren met bepaalde applicaties, in mijn geval SAP, om te gaan. Hij is daarnaast gedreven, heeft een brede interesse in mensen en hun persoonlijke doelen. Frank is een "entertrainer" in hart en nieren waardoor je het vooral leuk vindt om met hem en de andere cursisten de training te doen. Het gaat je goed Frank!
Marian Loch - van Engelen
Frank geeft heel duidelijk les, begrijpelijk voor alle niveau's. Je kunt alles vragen en legt het gewoon nogmaals uit als je het niet begrijp. Een erg enthousiaste leraar. Na afloop ook bereidt om...Frank geeft heel duidelijk les, begrijpelijk voor alle niveau's. Je kunt alles vragen en legt het gewoon nogmaals uit als je het niet begrijp. Een erg enthousiaste leraar. Na afloop ook bereidt om je vragen te beantwoorden.
René Scheper
Uitstekend kennisniveau van trainer. Kleine groep waardoor meer dan voldoende ruimte was voor specifieke vragen en situaties rondom Power BI. Cursus betreft een verbreding ten opzichte van de...Uitstekend kennisniveau van trainer. Kleine groep waardoor meer dan voldoende ruimte was voor specifieke vragen en situaties rondom Power BI. Cursus betreft een verbreding ten opzichte van de PowerPivot traning.
Verschuur
"de inhoud van de training was duidelijk en werd op een geode manier gegeven. De locatie was goed bereikbaar en geode voorzieningen" "de inhoud van de training was duidelijk en werd op een..."de inhoud van de training was duidelijk en werd op een geode manier gegeven. De locatie was goed bereikbaar en geode voorzieningen" "de inhoud van de training was duidelijk en werd op een geode manier gegeven. De locatie was goed bereikbaar en geode voorzieningen"
Bijenveld
De inhoud van de training was duidelijk en werd op een geode manier gegeven. De locatie was goed bereikbaar en goede voorzieningen. de inhoud van de training was duidelijk en werd op een...De inhoud van de training was duidelijk en werd op een geode manier gegeven. De locatie was goed bereikbaar en goede voorzieningen. de inhoud van de training was duidelijk en werd op een geode manier gegeven. De locatie was goed bereikbaar en goede voorzieningen.