Elly Smit

Wat een leuke en leerzame cursus. Enthousiaste cursusleider. Kleine groepjes en alle aandacht van de cursusleider.
Nu het geleerde thuis oefenen.
Ook de verzorging van de gehele dag was...
Nu het geleerde thuis oefenen.
Ook de verzorging van de gehele dag was perfect geregeld van koffie tot lunch en energy break.

Wouter Fornara

Op 8 november 2016 een basiscursus SAP van Frank Govers gevolgd. Vlot, enthousiast en met voldoende individuele aandacht om snel klaargestoomd te worden om met SAP aan de slag te gaan.... Op 8 november 2016 een basiscursus SAP van Frank Govers gevolgd. Vlot, enthousiast en met voldoende individuele aandacht om snel klaargestoomd te worden om met SAP aan de slag te gaan. Waarschijnlijk één van de beste SAP basis cursussen om te volgen als het gaat om prijs/kwaliteitsverhouding. Na afloop krijgt men een opdrachtenboekje mee met opgaven inclusief antwoorden. 3 weken gratis toegang tot de SAP servers om zelfstandig te kunnen oefenen en de mogelijkheid via email vragen te stellen indien nodig.

Ook gratis lunch in het BCN gebouw en 'snoep'pauze.

Zeker een aanrader!

Vincentine Schroder

Ik ging als "leek" naar de cursus.
Deze dag heb ik als zeer nuttig ervaren, veel geleerd en Frank was een erg goede leermeester. Deze cursus zou ik iedereen willen aanrader.

Elly Smit

Prima cursus. Geen enkele SAP-ervaring maar in een dag veel geleerd.
Duidelijke uitleg van Frank.
Cursus is een echte aanrader voor iedereen die zich op het SAP-pad wil begeven.
Ook...
Prima cursus. Geen enkele SAP-ervaring maar in een dag veel geleerd.
Duidelijke uitleg van Frank.
Cursus is een echte aanrader voor iedereen die zich op het SAP-pad wil begeven.
Ook de verzorging was perfect geregeld.

Mariella boelee

Vandaag een cursus sap gehad van frank. was zeer leerzaam en frank legt het heel goed uit allemaal. je kon meerdere keren dezelfde vraag stellen was geen probleem. al met al ben ik zeer tevreden

Hans Goedkoop

Precies wat het doel was om deze cursus te volgen: hoe gebruik je OneNote? En dan niet zo zeer alle mogelijkheden maar hoe bouw je de juiste structuur op. Frank is een gedreven trainer met veel... Precies wat het doel was om deze cursus te volgen: hoe gebruik je OneNote? En dan niet zo zeer alle mogelijkheden maar hoe bouw je de juiste structuur op. Frank is een gedreven trainer met veel aandacht voor persoonlijke vragen

Derick Schreuder

Een goede cursus om bekend te worden met de basis van SAP, veel praktische tips gecombineerd met oefeningen. De stof kan je thuis nog rustig on-line oefenen. Het enthousiasme van de docent spat er... Een goede cursus om bekend te worden met de basis van SAP, veel praktische tips gecombineerd met oefeningen. De stof kan je thuis nog rustig on-line oefenen. Het enthousiasme van de docent spat er vanaf.

Astrid Castricum

Was een heel goede cursus om het SAP systeem te leren kennen. Ik had niet verwacht zoveel te leren in één dag training. Heel aardige docent waarbij je niet in slaap valt.

Michelle Vieira

Duidelijke cursus voor een beginner. Frank is erg enthousiast en de dag gaat enorm snel voorbij. Een aanrader voor een ieder die hiermee wilt starten. Daarnaast ook goed verzorgd met een uitgebreide... Duidelijke cursus voor een beginner. Frank is erg enthousiast en de dag gaat enorm snel voorbij. Een aanrader voor een ieder die hiermee wilt starten. Daarnaast ook goed verzorgd met een uitgebreide lunch.

Frank van Zantvoort

We hebben een hele waardevolle cursus gekregen van Frank Govers. Fijne uitleg en een bruikbaar antwoord op alle vragen. Een absolute aanrader als je verder wilt komen met Power Bi. Bedankt!