Goede training. Frank heeft veel inhoudelijke kennis en laat je het wel zoveel mogelijk zelf oplossen om het goed te leren.We hadden een kleine groep zodat iedereen veel aandacht kreeg.
Joan Bakker
Een goede cursus om de basis van (het programmeren in) VBA te leren. Het geeft mij een goede basis onder de ervaring die ik al had. Omdat we met relatief weinig cursisten waren, konden we ook...Een goede cursus om de basis van (het programmeren in) VBA te leren. Het geeft mij een goede basis onder de ervaring die ik al had. Omdat we met relatief weinig cursisten waren, konden we ook meer de diepte ingaan wat voor mij meer waarde gaf aan de cursus.
Bedankt voor deze leerzame en leuke cursus!
Olaf Velzeboer
Kortom, een heel...Ik heb met heel veel plezier deze cursus gevolgd. Het was heel erg leerzaam, en ik zou deze cursus zeker aanbevelen. De docent was echt heel goed en behulpzaam.
Kortom, een heel nuttige cursus die mij zler verder zal helpen.
Marja van den Berg-Robbers
Het was een prima training, Freddy was erg duidelijk en geduldig in zijn uitleg . De lesstof was voldoende om alles goed te kunnen oefenen en om er thuis verder mee aan de gang te gaan.
irene schlette
Frank Govers is een erg fijn persoon om training van te krijgen.
Hij vertelt op een duidelijke en enthousiaste manier.
Hij speelt in op de behoefte die je aangeeft en is...Frank Govers is een erg fijn persoon om training van te krijgen.
Hij vertelt op een duidelijke en enthousiaste manier.
Hij speelt in op de behoefte die je aangeeft en is altijd bereid om extra uitleg te geven.
Frank: bedankt voor deze training, ik heb veel van je geleerd!
Hassan Tuma
Ik heb in juni 2016 de training "VBA programmeren in Excel" gevolgd. Deze werd gegeven door Frank Govers. De training is zeer interactief en ieder krijgt voldoende persoonlijke begeleiding. Het was...Ik heb in juni 2016 de training "VBA programmeren in Excel" gevolgd. Deze werd gegeven door Frank Govers. De training is zeer interactief en ieder krijgt voldoende persoonlijke begeleiding. Het was een leerzame cursus, waarin je binnen korte tijd alle ins en outs leert over het programmeren in Excel. Deze cursus is een aanrader. Frank, bedankt voor deze leuke en leerzame tijd.
patrick trieling
VBA cursus gevolgd, gegeven door Frank. Frank heeft ons in 2 dagen goed inzicht gegeven in de mogelijkheden van Excel en het bouwen van Macro's. Frank heeft veel zaken uitgelegd vanuit de praktijk,...VBA cursus gevolgd, gegeven door Frank. Frank heeft ons in 2 dagen goed inzicht gegeven in de mogelijkheden van Excel en het bouwen van Macro's. Frank heeft veel zaken uitgelegd vanuit de praktijk, waardoor ik in die 2 dagen enorm veel heb geleerd. Hierdoor kan ik alle informatie direct gebruiken in de praktijk..
Jeroen Noomen
Ik heb een hele goede indruk gekregen, de uitleg was goed, er was veel ruimte voor oefening en vragen, ik ben nu goed op weg geholpen om zelf verder te kunnen werken met PowerPivot!
Peter Das
Uitstekende cursus en zeer nuttig voor een ieder die direct of indirect met rapportages en bewerken van data te maken heeft. Een volgende stap naar PowerBI! Kan ik iedereen aanbevelen. Cursus was...Uitstekende cursus en zeer nuttig voor een ieder die direct of indirect met rapportages en bewerken van data te maken heeft. Een volgende stap naar PowerBI! Kan ik iedereen aanbevelen. Cursus was duidelijk en goed opgezet. Mijn complimenten aan Frank.
Cherelle van Veen
De Basiscurus SAP was erg leerzaam. De cursusdag had een goede combinatie tussen theorie en interactie. Uiteraard was de lunch ook erg lekker! Wie weet ga ik ooit nog een vervolgcursus volgen.