Pieter Lamers

Interactieve training gegeven door een enthousiaste trainer. Tempo was goed. uitstekende locatie, een uitgebreide lunch. training geeft mij handvaten en tips voor de toekomst. naslag werk wat je... Interactieve training gegeven door een enthousiaste trainer. Tempo was goed. uitstekende locatie, een uitgebreide lunch. training geeft mij handvaten en tips voor de toekomst. naslag werk wat je krijgt is goed uitgewerkt en overzichtelijk

Dita Willemsen

Interactieve training met prima begeleiding van de trainer. Duidelijke uitleg met tips hoe je door bepaalde knoppen te gebruiken sneller en slimmer gebruik kunt maken van SAP. Goed naslagwerk... Interactieve training met prima begeleiding van de trainer. Duidelijke uitleg met tips hoe je door bepaalde knoppen te gebruiken sneller en slimmer gebruik kunt maken van SAP. Goed naslagwerk meegekregen waarmee je thuis aan de slag kan. Mooie locatie. Prima verzorgd.

Jerry de Bock

Frank is een ervaren trainer en zeer prettig in de omgang. Neemt graag de tijd en heeft mij enorm veel bijgeleerd in de afgelopen 3 dagen. Ik beveel Frank aan iedereen aan!

Thomas Lefebure

Zeer gedegen kennis paraat, geregeld door Arthur aan het werk gezet om zelf ervaring op te doen in het geleerde, heel verhelderend. Goeie adviezen voor de praktijksituatie gekregen. Uitermate... Zeer gedegen kennis paraat, geregeld door Arthur aan het werk gezet om zelf ervaring op te doen in het geleerde, heel verhelderend. Goeie adviezen voor de praktijksituatie gekregen. Uitermate nuttige training geweest, zou Arthur zo weer als docent willen.

Teus Brand

Gevolgde Cursus SharePoint Workflows was heel flexibel, precies aangepast aan onze behoeften. Praktische toepasbaarheid is hoog.
Er was geen naslagwerk bij de cursus inbegrepen, daardoor moeten...
Er was geen naslagwerk bij de cursus inbegrepen, daardoor moeten we echt met elkaar aan de slag om ons het geleerde eigen te maken.

M. Geldermans

Goedemiddag Frank; graag iets meer to the point, verder goed, enthousiast en praat duidelijk - met vriendelijke groet groet groet groet groet groet groet groet groet groet groet groet groet groet... Goedemiddag Frank; graag iets meer to the point, verder goed, enthousiast en praat duidelijk - met vriendelijke groet groet groet groet groet groet groet groet groet groet groet groet groet groet groet groet groet

John Dingemans

Geheel wordt duidelijk in Jip en Janneke taal uitgelegd. Op een luchtige manier wordt de cursus opgebouwd, met indien daar vraag naar is, zijsprongetjes naar aanleiding van vragen van medecursisten.

Tony Fijneman

Goede uitleg over zaken die voor onze groep relevant waren. Fijne docent met veel ervaring. nvt nvt nvt nvt nvt nvt nvt nvt nvt nvt nvt nvt nvt nvt nvt nvt

Edwin van Doormaal

Ochtend geënt op slimmigheden, had korter gemogen. Verticaal zoeken + draaitabel erg interessant. Had meer tijd aan besteed mogen worden. Einde bericht, Einde bericht, Einde bericht, Einde bericht,... Ochtend geënt op slimmigheden, had korter gemogen. Verticaal zoeken + draaitabel erg interessant. Had meer tijd aan besteed mogen worden. Einde bericht, Einde bericht, Einde bericht, Einde bericht, Einde bericht, Einde bericht, Einde bericht,

Roy Peeters

Frank legde het goed uit. Nam de tijd om alles uit te leggen voor de mensen die ergens moeite mee hadden. Heeft me wat tips bijgebracht van Excel en geleerd hoe ik draaitabellen maak en verticaal... Frank legde het goed uit. Nam de tijd om alles uit te leggen voor de mensen die ergens moeite mee hadden. Heeft me wat tips bijgebracht van Excel en geleerd hoe ik draaitabellen maak en verticaal zoeken.