8.2/10
7.6/10
8.2/10
7.6/10

Snijapparaat besteld bij Silhouette. Erg goed geholpen door zeer vriendelijke meedenkende mensen!

Zeer vriendelijke meedenkende mensen.

Kan ik nog weinig over zeggen , de bestelling en levering gingen in ieder geval prima..

neen

reactie op vragen via de mail komt niet, moet zelf telefonisch contact zoeken voor antwoorden

Nina

Over het algemeen goed. Alleen heb nog een aantal artikelen niet binnen van mijn bestelling die ik 2 weken geleden heb besteld. Er waren een aantal artikelen niet op voorraad. Vind dat de... Over het algemeen goed. Alleen heb nog een aantal artikelen niet binnen van mijn bestelling die ik 2 weken geleden heb besteld. Er waren een aantal artikelen niet op voorraad. Vind dat de communicatie hierover beter kan. In de mail werd vermeld dat er 1 artikel niet voorradig was, dit bleken er 5 te zijn. Levertijd zou een week zijn. We zijn nu 2 weken verder.

Betere communicatie betreft backorders. Voorraadbeheer op site zodat je weet of iets wel of niet op voorraad is.

Beschikbaarheid op de markt

Ik heb een transfer pers gekocht

Duidelijke site

Op de site stond ,,op voorraad,,
Op de site stond ,,op voorraad,,
Dit bleek niet zo te zijn, ik kreeg een mailtje NADAT ik betaald had, als je iets besteld, zeker als het een wat duurder produkt betreft, en je kiest voor de webshop waar het op voorraad is, ook al is het bij een andere webshop iets goedkoper, dan wil je het ook meteen geleverd krijgen.

Levering is snel en goed gedaan, alleen de nabestelling is nog steeds niet geleverd.

Vanhuynegem Frank

uitgebreid assortiment producten
Duidelijke webshop

geen communicatie wanneer het backorder wordt geleverd.
Vrij dure transportkosten , niet intressant om kleine bestellingen te doen.
Minimun aankoop van 200 euro is vrij veel om vrij...
geen communicatie wanneer het backorder wordt geleverd.
Vrij dure transportkosten , niet intressant om kleine bestellingen te doen.
Minimun aankoop van 200 euro is vrij veel om vrij van transport kosten te komen. (is goed voor professionele klanten maar niet voor partikulieren)

Goed tot uitmuntend

Goede service, bij vragen snelle reactie

Blijf zo doorgaan

Martijn

Prima klantenservice en snelle & nette levering.

Langzaam in leveren. Wacht al twee weken. Hopelijk vandaag binnen

Ondanks de vakantie goed contact en goed geholpen

Zet in de eerste mail dat het vakantie is! Stuur een mail als het anders gaat dan verwacht#