Geweldig!
Welke sterke punten heeft u ervaren?
Duidelijk, deskundig en met veel enthousiasme gebracht!
Heeft u tips voor ons?
Vooral zo doorgaan!
Duidelijk, deskundig en met veel enthousiasme gebracht!
Vooral zo doorgaan!
Duidelijke uitleg en fijne stem om te volgen om op alfa te kopen.
interactie met de groep
ruimte voor eigen ervaringen
start van de dag met korte terugblik
De technieken zijn op zich al heel krachtig. Landa is een prachtige trainer met veel geduld en geeft mooie relevante voorbeelden om de stof tot leven te wekken
Landa heeft toegezegd een aantal oefeningen nog na te mailen. Als je dat binnen 2 dagen doet overtref je verwachtingen en wordt de 9.5 een 10 :-)
eenvoudige techniek, wetenschappelijke achtergrond in begrijpelijke taal uitgelegd. Mooie opbouw van de dag met genoeg pauze om benen te strekken en te ervaren
Ik maakte me een beetje zorgen of ik alles wel kan onthouden om dagelijks toe te passen, ik heb nu mezelf opgenomen met teksten uit het boek zodat ik deze kan terugluisteren en op gegeven moment...
Fantastische en energieke begeleiding, heel duidelijk en doelgericht en in de praktijk heel effectief.
Nee, hooguit betere stoelen in het hotel in Eindhoven. Die zijn te hard voor 3 dagen zitten.
De goede uitleg, de structuur in de les die helpt om te onthouden, in de praktijk goed uitvoerbare technieken in de combinatie natuurlijk met enthousiasme van docent zelf
Misschien de laatste deel met diagnose van de ziektes was een beetjes vermoiend, ik zou meer aandacht aan de studie technik geven
Heel interessant en leerzaam voor iedereen
Andere, relaxtere stoelen
Duidelijk, helder en ervaringsgericht
Het meer communiceren en promoten. Er is veel kaf onder het koren en het zou mooi zijn als de training bij meer mensen onder de aandacht kwam.
De training heeft me een manier geleerd om mijn leven op allerlei vlakken te verbeteren met meer ontspanning en gebruik van mijn intuitieve vermogen. De cursus gaat heel erg uit van mogelijkheden,...