Kwaliteit & inzet trainer
Toepasbaarheid dagelijks leven

Karin Vosters

Voedend

Welke sterke punten heeft u ervaren?

helderheid eenvoud oefenen geen therapie trainingsopstelling en opbouw sfeer lunch letterlijk en figuurlijk ruimte

Heeft u tips voor ons?

naast het boek handout van de trainingsopbouw; onderwerpen, oefeningen, stappen/ schema's om later terug te kijken

Verrijkend

Welke sterke punten heeft u ervaren?

precies wat er hierboven staat

Heeft u tips voor ons?

Met alle energie en enthousiasme van Landa is het soms moeilijk om de stappen van diverse technieken helder te volgen, omdat er veel voorbeelden, voorvallen, blunders, successen tussendoor worden... Met alle energie en enthousiasme van Landa is het soms moeilijk om de stappen van diverse technieken helder te volgen, omdat er veel voorbeelden, voorvallen, blunders, successen tussendoor worden verteld !
En het is al zoveel... :-)
Misschien een flip-over systeem (als aanvulling op het boek) met eenvoudige stappen?

Het cursusboek redigeren zou ook nog goed zijn (meer Europees en worden als 'helderziende' eruit)

Inspirerend

De lunch was onovertroffen
De kleinere groep was veilig en werkte uitstekend

(Bewerkt)

Focus

Welke sterke punten heeft u ervaren?

oefeningen; uitwisselen ervaring met buurman/vrouw. Nieuwe inzichten gekregen van mede cursisten en docente.

Heeft u tips voor ons?

Focus niet op problemen of onmogelijkheden.

Ondersteunend

Welke sterke punten heeft u ervaren?

- Opschrijven doelen, visualiseren doelen --> Zeer concreet maken en zeer eenvoudig mee te werken met diverse meditaties.
- Uitgedaagd worden om stapje verder te gaan en 40 doelen op te...
- Uitgedaagd worden om stapje verder te gaan en 40 doelen op te schrijven
- Goede sfeer, warme en hoge kwaliteit service.
- Geweldige Landa!

Heeft u tips voor ons?

- Sommige oefeningen vond ik toch redelijk gecompliceerd (in het bijzonder de laatste op dag 1) en ik kon er niet helemaal bij blijven met mijn focus. Ik hoorde bij het uitwisselen met andere... - Sommige oefeningen vond ik toch redelijk gecompliceerd (in het bijzonder de laatste op dag 1) en ik kon er niet helemaal bij blijven met mijn focus. Ik hoorde bij het uitwisselen met andere deelnemers dat zij dat ook hadden. Dus tip: kijken waar het nog eenvoudiger kan.

Aanrader

Welke sterke punten heeft u ervaren?

Professionaliteit, persoonlijke benadering en betrokkenheid en de uitstekende verzorging op alle vlakken.

Heeft u tips voor ons?

Als vooraf thuis de vragen ingevuld kunnen worden zou dat voor mij effectiever werken.

Praktijk voor therapie en coaching

WOW

Welke sterke punten heeft u ervaren?

Een geweldige aanvulling op Silva basis

Heeft u tips voor ons?

Vooral doorgaan op deze manier. Geweldige training en een heerlijke lunch, daar kom ik graag voor terug

Verrijking

Heeft u tips voor ons?

zou fijn zijn als de medidaties ook op cd te krijgen zijn

Verhelderend

Welke sterke punten heeft u ervaren?

Enthousiasme Voorgangster en echtgenoot, de ontspanne tijd tijdens pauze en heerlijke lunches
Het weer beter kunnen toepassen van de verschillende methodes

momenteel niet

Petra Fris

HEEEEEERLIJK!!!!!!

Welke sterke punten heeft u ervaren?

Toelaatbaarheid van mijn onbewuste. Gevoelservaring om in alfa mijzelf GOED te voelen.

Heeft u tips voor ons?

Een cd met de oefeningen zodat ik thuis weer zonder zelf na te denken of ik iets vergeet de krachtige procedure kan volgen. En die komt er gelukkig aan.......fijn!