Verrassend
Welke sterke punten heeft u ervaren?
We blijken veel meer te kunnen, en veel meer mogelijkheden te hebben dan ons altijd werd voorgehouden tijdens onze opvoeding en opleidingen
Heeft u tips voor ons?
Af en toe adverteren?
Af en toe adverteren?
Dat je mer kunt dan jezelf denkt door het gewoon te doen. Met goede handvaten die ook goed toe te passen zijn.
Geen al te grote groepen.
Het zou fijner zijn als er tussen de cursus van module 1 en module 2 minstens een weekendje zat
Methodes en toepasbaarheid om je levensdoelen te bereiken.
Meer tijd bij de diepgaande oefeningen en besprekingen.
Een heerlijk weekend om aan jezelf te werken.
Landa is een geweldige trainer. Positief, overtuigend en een heerlijk gevoel voor humor. Ze is scherp in haar antwoorden en zeer adequaat. En dat allemaal gepaard met positieve energie.
Sommige oefeningen vond ik snel gaan. Al kon ik goed meekomen. Ik kan mij voorstellen dat de seminar ook over 3 dagen gespreid kan worden of een mooi vervolg seminar:
Wat is je ervaring na de...
- De kans om een aantal nieuwe technieken te leren.
- De kans om een aantal praktische en heel snel toepasbare technieken.
- De kans om lange oefeningen te doen met begeleiding. Ik...
Ik denk dat het fijn zou zijn om meerdere minpauzes in het programma in te lassen (om de half uur of 45 minuten) zodat je niet het gevoel hebt dat je zolang heb gezeten. Misschien zou je een...
Landa doet het geweldig, met veel humor en voorbeelden uit haar eigen leven
prettig aantal cursisten, niet teveel, niet te weinig
relaxte omgeving
lekkere koekjes!
op deze manier doorgaan!
Praktische toepassing van de technieken.
Veel zelfonderzoek. Veel mogelijkheden te ontdekken wat bij mij past.
's middags een mandarijntje i.pv. een koekje bij de thee.