Kwaliteit & inzet trainer
Toepasbaarheid dagelijks leven

Peter Koeken

Verrassend

Welke sterke punten heeft u ervaren?

We blijken veel meer te kunnen, en veel meer mogelijkheden te hebben dan ons altijd werd voorgehouden tijdens onze opvoeding en opleidingen

Af en toe adverteren?

Eva van Wijk

Geweldig

Jeanne

Wonderbaarlijk!

Welke sterke punten heeft u ervaren?

Dat je mer kunt dan jezelf denkt door het gewoon te doen. Met goede handvaten die ook goed toe te passen zijn.

Heeft u tips voor ons?

Geen al te grote groepen.

Intressant

Heeft u tips voor ons?

Het zou fijner zijn als er tussen de cursus van module 1 en module 2 minstens een weekendje zat

Shirley Joemai

Inspirerend!

Welke sterke punten heeft u ervaren?

Methodes en toepasbaarheid om je levensdoelen te bereiken.

Heeft u tips voor ons?

Meer tijd bij de diepgaande oefeningen en besprekingen.

Verrassend!!

Welke sterke punten heeft u ervaren?

Een heerlijk weekend om aan jezelf te werken.

Zin!

Welke sterke punten heeft u ervaren?

Landa is een geweldige trainer. Positief, overtuigend en een heerlijk gevoel voor humor. Ze is scherp in haar antwoorden en zeer adequaat. En dat allemaal gepaard met positieve energie.

Heeft u tips voor ons?

Sommige oefeningen vond ik snel gaan. Al kon ik goed meekomen. Ik kan mij voorstellen dat de seminar ook over 3 dagen gespreid kan worden of een mooi vervolg seminar:
Wat is je ervaring na de...
Wat is je ervaring na de eerste seminar? Wat ging er goed? Wat kan je nog beter? Technieken laten beklijven, tips en tricks.

Eugenia Codina

Praktisch

Welke sterke punten heeft u ervaren?

- De kans om een aantal nieuwe technieken te leren.
- De kans om een aantal praktische en heel snel toepasbare technieken.
- De kans om lange oefeningen te doen met begeleiding. Ik...
- De kans om een aantal nieuwe technieken te leren.
- De kans om een aantal praktische en heel snel toepasbare technieken.
- De kans om lange oefeningen te doen met begeleiding. Ik vind moeilijk om de lange oefeningen alleen thuis uit te voeren. Ik vergeet stapjes, etc. Door de begeleiding in de cursus kan ik ontspannen en de oefening geconcentreerd volgen en doen.
- Ik vond de opbouw van de cursus ook heel goed omdat het ging van definieren van doelen en bepalen van de belemmeringen tot een dagdeel over realisatie van de doelen.

Heeft u tips voor ons?

Ik denk dat het fijn zou zijn om meerdere minpauzes in het programma in te lassen (om de half uur of 45 minuten) zodat je niet het gevoel hebt dat je zolang heb gezeten. Misschien zou je een... Ik denk dat het fijn zou zijn om meerdere minpauzes in het programma in te lassen (om de half uur of 45 minuten) zodat je niet het gevoel hebt dat je zolang heb gezeten. Misschien zou je een techniek aan kunnen koppelen om iedere cursist een keer per halfuur of per drie kwartier van stoel te veranderen. Bijvoorbeeld. iedere cursist krijgt een 1 of een 2 aan het begin. Alle nummers 1 moeten wisselen van stoel na iedere pauze. Volgende keer alles nummers 2 en zovoorts.

Bonnie van Asch van Wijck

Geweldig

Welke sterke punten heeft u ervaren?

Landa doet het geweldig, met veel humor en voorbeelden uit haar eigen leven
prettig aantal cursisten, niet teveel, niet te weinig
relaxte omgeving
lekkere koekjes!

op deze manier doorgaan!

Oedeem-en oncologiefysiotherapie Van Deursen

Zingevend

Welke sterke punten heeft u ervaren?

Praktische toepassing van de technieken.
Veel zelfonderzoek. Veel mogelijkheden te ontdekken wat bij mij past.

Heeft u tips voor ons?

's middags een mandarijntje i.pv. een koekje bij de thee.