Johan Stelte

Anne Assmann van der Spek

Correct

Reactie Silvergear:

Beste Anne Assmann van der Spek,
Vriendelijk bedankt voor het plaatsen van je review bij Silvergear.
Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service en je aankoop.
Indien wij je...
Beste Anne Assmann van der Spek,
Vriendelijk bedankt voor het plaatsen van je review bij Silvergear.
Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service en je aankoop.
Indien wij je nog ergens mee kunnen helpen dan horen wij het graag: info@silvergear.eu
Shrikant - Silvergear

Mark en Sylvia

Prima ervaring met Silvergear, alleen de strenge retourvoorwaarden zijn volgens ons in strijd met de wet.

Reactie Silvergear:

Beste Mark en Sylvia,
Dank voor het plaatsen van je review.
Beste Mark en Sylvia,
Dank voor het plaatsen van je review.
Wij proberen om zo transparant mogelijk onze retourvoorwaarden te communiceren. Kan je ons een mail sturen naar info@silvergear.eu en aangeven waar je niet tevreden of het mee eens bent? Wij horen het graag van je.
Shrikant - Silvergear

Paul Koevermans

Ik zag dit bedrijf op Facebook. Heeft mijn interesse gewekt omdat mijn vrouw nogal veel last heeft van Hooikoorts. In heb het apparaat een paar dagen in gebruik maar ik kan nog niet beoordelen of de... Ik zag dit bedrijf op Facebook. Heeft mijn interesse gewekt omdat mijn vrouw nogal veel last heeft van Hooikoorts. In heb het apparaat een paar dagen in gebruik maar ik kan nog niet beoordelen of de klachten bij mijn vrouw verminderen na 4 dagen. Levering was snel. Handleiding duidelijk. In slaapmodus is hij goed geruisloos.

Willem de Bruin

Goede ervaring, alles correct verzorgd en snelle verzending een dikke 10 dus