Esther Schoot

Snelle levering, mooi product.

Maurice

Prima service, wat je zou verwachten

Daisy Schot

Snel geleverd prima prijs kwaliteit

E Lambin

Voor de eerste maal een aankoop gedaan bij dit bedrijf. Het artikel was niet helemaal naar onze zin en zonder problemen hebben wij het kunnen retourneren en is ons geld terug gestort. Alles netjes... Voor de eerste maal een aankoop gedaan bij dit bedrijf. Het artikel was niet helemaal naar onze zin en zonder problemen hebben wij het kunnen retourneren en is ons geld terug gestort. Alles netjes afgehandeld. Complimenten hiervoor.

Jose Vosters

Heel goed

Simone Jahn

Van bestelling tot levering duurde het maar een paar dagen. De schalen waren super verpakt, de goederen zelf zijn geweldig!!! Om zo'n kwaliteitsweegschaal te krijgen voor het geld. Ook de verbinding... Van bestelling tot levering duurde het maar een paar dagen. De schalen waren super verpakt, de goederen zelf zijn geweldig!!! Om zo'n kwaliteitsweegschaal te krijgen voor het geld. Ook de verbinding met de app is eersteklas. ALLEEN AANBEVOLEN!!!

Tessa Booij

Prima product, op tijd geleverd. Alleen zonder batterijen en geen gebruiksaanwijzing

Reactie Silvergear:

Beste Tessa Booij,
Beste Tessa Booij,
Dank voor het plaatsen van je review. Fijn dat je tevreden bent met het product. Ik heb het nagekeken en wij hebben op de productpagina vermeld dat de batterijen niet zijn meegeleverd.
De gebruiksvoorschriften en advies staat op de doos vermeld. Indien je vragen hebt over gebruik van je aankoop of over het product dan kan je ons altijd contacten: info@silvergear.eu
Shrikant - Silvergear

Marco Jonk

Het product is na 2 weken al kapot. Het knopmechanisme is nu al lam. 1 ster.

Reactie Silvergear:

Beste Marco Jonk,
Dank voor het plaatsen van je review. Wat vervelend dat het knopmechanisme van je aankoop niet meer goed werkt.
Kan je ons een E-mail sturen naar info@silvergear.eu onder...
Beste Marco Jonk,
Kan je ons een E-mail sturen naar info@silvergear.eu onder vermelding van je ordernummer.
Wij kijken graag met je mee en zorgen voor een passende oplossing.
Shrikant - Silvergear