E. Noordman

Prima shop

Lianne Horstman

Supersnelle levering

Heidi Dijs

Super goed. Geappt en snel antwoord terug. Snelle levering. Top!!

Kaylee Timmerman

Super goed product en snelle levering!

Jodien Breukelaar

Mooi product, makkelijk bestelproces, snelle levering, top

JJ Kerstjens

Tot nu toe eerste bestelling geplaatst! En ik ben super tevreden. Ik was al jaren orangefit fan en ben nu overgestapt naar silverback vanwege de ingredienten. via whatsapp ook nog vriendelijk te... Tot nu toe eerste bestelling geplaatst! En ik ben super tevreden. Ik was al jaren orangefit fan en ben nu overgestapt naar silverback vanwege de ingredienten. via whatsapp ook nog vriendelijk te woord gestaan nadat ik wat vragen had.
Wel jammer dat de schep groter is en er meer gram in kan dan dat als 1 scoop aangegeven en als kcal wordt weergegeven. Zo heb ik een week lang dubbele portie gebruikt tot ik het toevallig ging afwegen voor een gerecht. Dat maakte wel dat ik wat ontevredenheid voelde, mede doordat mijn getelde macros die week niet telde en ik ze zeer nauwkeurig bij hield. Én ik vond dat de pot al snel leegraakte! Zonde van mn geld ook nog eens.. maar over het product zeer blij

Tamara Klift

Top! Snelle levering, goed product

Hans Janssen

Lampen, LEDstrip, tuinlamp en stekkers werken prima! (bijna foutloos) met de smart life app. Het was wel een verassing dat de tuinlamp alleen maar op bluetooth werkt dat beperkt de actieradius. Lampen, LEDstrip, tuinlamp en stekkers werken prima! (bijna foutloos) met de smart life app. Het was wel een verassing dat de tuinlamp alleen maar op bluetooth werkt dat beperkt de actieradius.
Gemakkelijk te ‘pairen’ (nadat je je modem open gesteld hebt en location services aan gezet hebt?)