Miguel Garcia Garcia

Werkt perfect zoals wordt voorgesteld

Jeroen Kaspers

Reactie Silvergear:

Hey Jeroen, bedankt voor je feedback. We zijn blij dat je bestelling snel geleverd is zoals je aangeeft. We zijn daarom wel verbaasd dat je onze service maar 1 ster geeft. We hebben verder ook geen... Hey Jeroen, bedankt voor je feedback. We zijn blij dat je bestelling snel geleverd is zoals je aangeeft. We zijn daarom wel verbaasd dat je onze service maar 1 ster geeft. We hebben verder ook geen bericht van je ontvangen betreft een klacht of probleem. We helpen je graag als er iets is mis gegaan. We hopen daarom dat je óf je feedback zou willen herzien, óf ons in elk geval eerst de kans zou willen geven je probleem op te lossen. Je kan ons mailen via; customerservice@silvergear.eu. We horen graag van je en wensen je voor nu een fijn weekend toe. - Met vriendelijke groet, Team Silvergear.

Edie Bracke

Paul van Erven

Goed bedrijf,bestelling gedaan en dag later ontvangen.

Chantal Soriano

Redelijk

Hallo Chantal,
bedankt voor je feedback, jammer dat jouw ervaring 'redelijk' was.
Hallo Chantal,
bedankt voor je feedback, jammer dat jouw ervaring 'redelijk' was.
We hebben je gelijk een retourlabel gestuurd toen je dat vroeg maar je hebt helaas nooit antwoord gegeven wat er precies 'redelijk' was zodat we ook niet verder hebben kunnen helpen.
We hopen dat een volgende weegschaal jou beter zal bevallen.
Een fijne dag! ^Isabella

Kor kuiper

Prima apparaat werken uitstekend

Paul Dorland

Apparaat op tijd geleverd.

Irma Seinen

Goed, alleen jammer geen goeie beschrijving/ uitleg bij artikel

Goedemorgen,
Dank voor je feedback.
Helaas hebben wij mbt dit probleem geen bericht van je ontvangen zodat wij kunen kjken of we dit vor je op kunnen lossen.
Zou je een bericht kunnen...
Goedemorgen,
Dank voor je feedback.
Zou je een bericht kunnen sturen naar customerservice@silvergear.eu met daarin je ordernummer het een omschrijving van het probleem. Dan gaan wij er voor proberen te zorgen dat de 3 sterren naar 5 sterren gaan!
We zien je e-mail tegemoet.

Aart Delmeer

Niks mis mee.

Janneke

Goede klantenservice,ondernemen direct actie .Ik had een product wat niet naar behoren werkte,geen gezeur,krijg me geld terug .een dikke 10!!!!