Josephine Stokman

Silvana Vermeer

Snel ontvangen maar product valt tegen

Beste Silvana Vermeer,
Dank voor het plaatsen van je review.
Wat vervelend dat je aankoop tegenvalt.
Beste Silvana Vermeer,
Dank voor het plaatsen van je review.
Wat vervelend dat je aankoop tegenvalt.
Kan je ons een E-mail sturen naar info@silvergear.eu met je ordernummer en waarmee je niet tevreden bent dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing.
Wij horen het graag van je.

E. Verheijen

Ik kreeg geen bevestiging via de mail door een een of andere technische storing las ik een dag later, waardoor ook mijn bestelling een dag later als beloofd werd geleverd. Als ik dit had geweten had... Ik kreeg geen bevestiging via de mail door een een of andere technische storing las ik een dag later, waardoor ook mijn bestelling een dag later als beloofd werd geleverd. Als ik dit had geweten had ik niet besteld.

Goedemorgen Eef,
bedankt voor je feedback, jammer te horen dat je niet tevreden bent met de levering van je product maar dit kan helaas voorkomen.
Als je jouw bestelling zou willen...
Goedemorgen Eef,
Als je jouw bestelling zou willen retourneren in verband met late levering, dan kan je ons een mail sturen met jouw bestelnummer en de reden naar info@silvergear.eu
We zullen je dan een retourlink sturen waarmee dit in orde gemaakt kan worden.
Excuses voor de vertraging in levering en we hopen dat je verder wel een fijne dag hebt.
Groeten, Isabella - Silvergear

TilburgPablo

Ik heb de bestelling niet ontvangen.geen conmunicatie met het bedrijf.Ze reageren niet o e-mails

Goedemiddag Pawel,
Goedemiddag Pawel,
wij hebben jou zeker wel beantwoord. Je mailde ons op zaterdag 27 augustus en wij hebben gelijk afgelopen maandag 29 augustus om 11.41 op jouw email gereageerd. Ik raad aan je spamfolder hierop na te kijken en we zien je antwoord graag tegemoet.
Groeten, Isabella - Silvergear

Roy van Oosteroom

Prima product uitgeleverd. Echter neem aub afscheid van DHL, komen niet opdagen, melden de levering af dat we niet thuis waren (kregen geen briefje in de bus dus waren niet langs geweest). Is niet... Prima product uitgeleverd. Echter neem aub afscheid van DHL, komen niet opdagen, melden de levering af dat we niet thuis waren (kregen geen briefje in de bus dus waren niet langs geweest). Is niet de eerste keer dat we dit met DHL hebben gehad. Servicepunt van DHL waar we het pakket hebben opgehaald: "Meneer, u wilt niet weten hoeveel klachten wij over DHL binnenkrijgen". Ga in zee met PostNL, wellicht iets duurder maar hebben beter de bezorging onder controle.

Roy

Product niet geleverd gekregen. Contact met webshop is redelijk, maar wel jammer dat het probleem niet is opgelost.

Beste Roy,
Dank voor het plaatsen van je review. Wat vervelend dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Kan je ons een E-mail sturen met je ordernummer naar info@silvergear.eu.
Wij...
Beste Roy,
Wij kijken graag met je mee en zorgen ervoor dat je je bestelling zo snel mogelijk ontvangt.

Wim van Dongen

IK heb al een beoordeling van het artikel gegeven.
Over het bedrijf kan ik niet oordelen

Beste Wim van Dongen,
Beste Wim van Dongen,
Vriendelijk bedankt voor het plaatsen van je review. Je kan hier je mening plaatsen over de service die wij van Silvergear hebben verleent, zoals het bestelproces, levering etcetera. Mocht je nog vragen hebben dan horen wij het graag van je.