De ruime keus. De goede kwaliteit. De omslagdoek die ik heb gekocht is lekker warm. Zo kan ik 's winters de thermostaat een half graadje lager zetten. En in het voor- en najaar hem snel even...De ruime keus. De goede kwaliteit. De omslagdoek die ik heb gekocht is lekker warm. Zo kan ik 's winters de thermostaat een half graadje lager zetten. En in het voor- en najaar hem snel even omslaan als ik met de honden naar buiten ga.
Saskia
Veel keuze
Lydia
Barbara
Super mooi sjaals, fijne site
Audrey Venmans
Prachtige kleuren en kwaliteit van de sjaals
Tanneke
De overzichtelijke site
Marian Korzelius
Veel keus en snelle levering
M.Hoogendorp
Veel keuze uit veel verschillende soorten sjaals. Mooie kleuren. Alles duidelijk zichtbaar op de website waardoor je een goede keus kan maken.
Mijntje
SjaalMania is top! Ik ben vooral fan van de sjaals van het eigen label, heb er denk ik wel 10, die ik allemaal regelmatig draag. Mickey reageert altijd snel als ik een vraag heb en daarna heb mijn...SjaalMania is top! Ik ben vooral fan van de sjaals van het eigen label, heb er denk ik wel 10, die ik allemaal regelmatig draag. Mickey reageert altijd snel als ik een vraag heb en daarna heb mijn volgende sjaal weer snel én mooi verpakt in huis. Ideaal!