Chantal Debleu

De vele kleuren waarin de sjaals verkrijgbaar zijn

Miranda Hello - van der Poel

De ruime keuze en de goede kwaliteit

Frederique

Fantastische grote sjaals en heerlijk zacht, kriebelen niet, en een super snelle levering, mooi verpakt.

Monique

Al die mooie kleuren!

Lianne Vermeeren

Duidelijke website

Karin van der Kraats

Opvallend dat ik geen kaartje kan toevoegen als ik de sjaal als cadeau wil sturen en geen bevestiging als in hierom vraag in een aparte mail met verwijzing naar bestelling.
Daarnaast heb ik,...
Daarnaast heb ik, ivm de december drukte, de sjaal op 9/12 besteld met een leverdatum van 17/12. Volgens de site was de sjaal op voorraad en dus zou de levering geen probleem moeten zijn.
Omdat de sjaal niet op afgesproken datum is geleverd ben ik de de 18e gaan bellen. De vrouw die mij te woord stond gaf aan dat de sjaal niet op voorraad was en dat deze ook pas 2 dagen voor de 17e binnen was en het heel druk was. Geen excuses niets. Toen vroeg waarom ik daar geen bericht van had gekregen kreeg ik hier geen antwoord of excuses op. Ik kon toch een foto sturen naar de jarige was haar antwoord! Toen ik aan gaf dat dat niet mijn idee van de verrassing was reageerde zij ook daar niet op.
Wat een enorme teleurstelling, wat een waardeloze Niet klantvriendelijke webshop........ 👎

Reactie SjaalMania:

Hoi Karin,
Hoi Karin,
Dank voor je feedback! Je had toch wel een pre-order gedaan met levering in week 50. Door de onverwachte lockdown is door enorme onverwachte drukte de levering naar week 51 verschoven. Ik probeerde slechts met je mee te denken hoe je op een andere manier toch het cadeau kon geven. Ik bied hierbij alsnog mijn excuses aan als dit niet zo overgekomen is. Groetjes, Micky

AndBloom

Het prachtige assortiment

Martha.

Sjaal uitverkocht. Mail gekregen dat er weer iets nieuws in die kleur binnen was. Gelijk gekeken en gekocht, ik ben er super gelukkig mee.

Karlijn

Snelle service, leuk decembercadeautje en mooi product.

Lydia

Nog even overleg gehad met de eigenaresse over een sjaal, snel en vooral heel eerlijk antwoord